Klasična kuća – Model 2

Klasična kuća – Model 2 PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Klasična kuća – Model 2.pdf
ISBN
8837344222638

OPIS

Osnovni model kućice nekome je prihvatljiv za život, drugi će ga iskoristiti za vikendicu a treće će oblikom podsjetiti na tradicionalne građevine kakve je još moguće vidjeti na selu. Model je pogodan za slaganje kod djece niže dobi, odnosno po Brick by Brick mjerilima – početnika u graditeljstvu. Ovo je jedan od modela koji preporučamo za ulazak u Brick by Brick svijet. dimenzija modela –145mm x 85mm x 90mm broj djelova u kompletu – 58 komada

O modernom interijeru ove kuće teško je naslutiti promatrajući je izvana. Na fasadama jednostavnih i čistih linija ističe se samo neobično široki dimnjak presvučen crnim oblogama. EPonuda nije internet prodavnica već Vam omogućava da brzo i lako nađete AXL klasična gitara 1/2 Lucida AXL, LCG-4007-N-12 po najjeftinijoj ceni.

Bilo da je razlog to, ili pak brinete o kasnijim godinama, ili Vas prizemnice jednostavno privlače, Domprojekt je sastavio izbor jednoetažnih niskoenergetskih kuća, formalno, sadržajno i ... Klasična, montažna ili polumontažna kuća. Autor: Jutarnji.hr.

POVEZANE KNJIGE