Klasična kuća – Model 2

Klasična kuća – Model 2 Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Klasična kuća – Model 2.pdf
ISBN
9756471018417

OPIS

Osnovni model kućice nekome je prihvatljiv za život, drugi će ga iskoristiti za vikendicu a treće će oblikom podsjetiti na tradicionalne građevine kakve je još moguće vidjeti na selu. Model je pogodan za slaganje kod djece niže dobi, odnosno po Brick by Brick mjerilima – početnika u graditeljstvu. Ovo je jedan od modela koji preporučamo za ulazak u Brick by Brick svijet. dimenzija modela –145mm x 85mm x 90mm broj djelova u kompletu – 58 komada

Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. 2 2. Metodologija rada U poglavlju metodologija rada opisani su predmet i cilj te znanstvene metode rada.

Na fasadama jednostavnih i čistih linija ističe se samo neobično široki dimnjak presvučen crnim oblogama. EPonuda nije internet prodavnica već Vam omogućava da brzo i lako nađete AXL klasična gitara 1/2 Lucida AXL, LCG-4007-N-12 po najjeftinijoj ceni. Naš cilj je da kupci budu što bolje informisani o ponudi AXL klasična gitara 1/2 Lucida AXL, LCG-4007-N-12 na tržištu Srbije.

POVEZANE KNJIGE