Zlatni sin

Zlatni sin - Gowda, Somaya Shilpi | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gowda, Somaya Shilpi
DIMENZIJA
12,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Zlatni sin.pdf
ISBN
9538896257958

OPIS

Anil je najstariji sin velike obitelji u ruralnoj Indiji i od njega se očekuje da će naslijediti ulogu suca obiteljskih sporova te mudrog savjetnika. Leena je njegova najbolja prijateljica, snažna i hrabra djevojka koja najviše voli divlju zemlju koju nastanjuju njihove obitelji. Kao djeca, oni su nerazdvojni, no odrastanjem se njihovi putevi počinju razilaziti. Anil je prva osoba u obitelji koja napušta Indiju, prva koja pohađa koledž, prva koja postaje liječnik. Na drugoj strani svijeta, u Dallasu, našao se u svojem novom životu gdje otkriva i proživljava sva iskušenja američke kulture – proba alkohol po prvi puta, zaljubljuje se i iako je njegov rad u bolnici naporan, Anil je odlučan u namjeri da izgradi svoj život u Americi. Za to vrijeme, Leena sanja o snažnoj ljubavi poput one koju dijele njeni roditelji, i ostavlja svoj voljeni dom kako bi otišla živjeti sa obitelji svog supruga u dalekom selu. Razočarana odnosom i načinom kako se cijela obitelj odnosi prema njoj, Leena se odluči na očajnički korak koji će izazvati nesagledive posljedice u njenoj obitelji. Susrevši se ponovno, Anil i Leena shvaćaju da su, iako razdvojeni kilometrima i načinom života, njihova povezanost, razumijevanje i osjećaji još uvijek jaki. No,njihova želja da dugogodišnje prijateljstvo preraste u ljubav i zajednički život, sada se mora suočiti sa posljedicama odluka donesenih mnogo godina ranije…»Topla priča i raskošno pripovijedanje. Mnoštvo zapleta u ovom romanu pružit će vam pravi užitak čitanja.« Washington Post » Zlatni sin isprepliće opis života i prilagodbe imigranata u bogatom zapadnom svijetu sa snalaženjem i borbom za preživljavanje mladih žena u tradicijskom i ruralnom društvu u Indiji. Iako roman nema predvidivi završetak, zasigurno će vam izmamiti suze iz očiju.« Globe and MailShilpi Somaya Gowda rođena je i odrasla u Torontu u Kanadi. Za vrijeme studiranja volontirala je radeći u indijskom sirotištu, gdje je pronašla ideju za svoj prvi roman, Secret Daughter, koji je postao bestseler. Zlatni sin njezin je drugi roman, koji je odmah nakon objavljivanja postao međunarodni bestseler. Pokroviteljica je mnogih organizacija za pomoć djeci u Indiji. Danas živi u Kaliforniji sa suprugom i dvoje djece.

Facebook omogoča ljudem deliti stvari z... Draga deco, predstavljamo vam novo DVD izdanje crtanog filma "Mia i ja" koje sadrži četiri epizode, na srpksom jeziku. SHILPI SOMAYA GOWDA: ZLATNI SIN. Anil je najstariji sin velike obitelji u ruralnoj Indiji i od njega se očekuje da će naslijediti… Nakon što se od ljeta 2019.

Opis oglasa. Osobno preuzimanje VK ili saljem Tisak/Posta na vas trosak.

POVEZANE KNJIGE