Lily i hobotnica

Lily i hobotnica - Rowley, Steven | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rowley, Steven
DIMENZIJA
5,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Lily i hobotnica.pdf
ISBN
3268669205260

OPIS

Priča o odnosu kakav bi si svatko poželio: odnosu s osobom kojoj vjerujete, osobom bez koje ne možete zamisliti život. Tedu Flasku ta je prava „osoba“ njegova prijateljica Lily, koja je slučajno pas. Ovaj osjećajan, urnebesan i emocionalno blagotvoran debitantski i autobiografski roman Stevena Rowleyja istražuje utjecaj koji kućni ljubimci imaju na živote svojih ljudi. Ted je nesretni samac s losanđeleskom adresom. Između seansa s psihoterapeutom i spojeva s muškarcima koje upoznaje na internetu, njegovo vrijeme i srce ispunjava dvanaestogodišnja jazavčarka Lily. Začudo, Ted umije razgovarati s Lily, s kojom raspravlja o zgodnim poznatim tipovima i igra društvene igre. Sve dok jednoga dana njihovu idilu ne pomuti nezvani gost… Sjećate li se posljednje knjige za koju ste nekome rekli da je mora pročitati? Lily i hobotnica je sljedeća takva knjiga. „Šarmantan roman, mudar, duhovit, ali ponajprije originalan u svojem istraživanju toga što znači voljeti bilo koje smrtno biće.“ – Sara Gruen, autorica bestselera Voda za slonove „Smijat ćete se naglas, ali pripremite se i na potoke suza. Kako bi Lily rekla: ‘MORAŠ! PROČITATI! OVU! KNJIGU!’“ – The Washington Post „Na svoj smiješan, zdušan i postojano šašav način, Rowley točno dočarava kako je to voljeti psa.“ – Kirkus Review

Emocija koja ispunjava ovu knjigu sigurno će biti bliža svima onima koji su nekada imali psa, koji su iskusili bezgranično veselje kojim će vas to biće dočekati nakon samo nekoliko sati ili dana odsustva, iako su i za to vrijeme bili maženi… Lily i hobotnica Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Koristite razmak za odvajanje tagova. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze. "Lily i hobotnica" divna je knjiga koja govori o vezanosti čovjeka i životinje.

POVEZANE KNJIGE