Ulica krijesnica

Ulica krijesnica - Hannah, Kristin | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hannah, Kristin
DIMENZIJA
6,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Ulica krijesnica.pdf
ISBN
3986354718139

OPIS

U burno ljeto 1974., tinejdžerka Kate Mularkey pomirena je sa statusom jedne od najnepopularnijih cura u školi. Nenadano u njezin život ulazi prekrasna Tully Hart koja joj začudo želi biti prijateljica. Iako na prvi pogled Tully ima sve – ljepotu, pamet i ambiciju – iznutra je izjeda duboki osjećaj tuge i usamljenosti. Kate i Tully zajedno prolaze turbulentne mladenačke godine, ali dok Tully kreće putem slave i vrtoglavog uspjeha, Kate se želi skrasiti uz ljubav svojeg života i uživati u toplini obiteljskog doma. Ne može ni naslutiti koliko će je život žene i majke promijeniti i koliko će, u jednom trenutku, pozavidjeti svojoj najboljoj prijateljici. Na koncu će jedan izdajnički čin staviti njihovo prijateljstvo na kušnju… “Moćna pripovijest o pokretačkoj snazi prijateljstva koje odolijeva svim iskušenjima.” Publishers Weekly “Potresan roman o ljubavi i gubitku koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.” us.mcmillan.com“Kristin Hannah spisateljica je kojoj baš uvijek polazi za rukom istodobno nasmijati i rasplakati svoje čitatelje.” GoodreadsO AUTORICI: Kristin Hannah nagrađivana je američka spisateljica romana ljubavno-obiteljske tematike. Toplina i neposrednost njezinih priča u kojima se čitatelji lako pronalaze te nenadmašno psihološko portretiranje likova donijeli su joj svjetski uspjeh i iznimnu popularnost kod čitatelja. U izdanju Znanja dosad su objavljeni njezini bestseleri Zimski vrt,Boje istine, Posljednji ples leptira i Slavujeva pjesma. Prijevod: Maja Klarić

Roman priča o Tully Hart i Kate Mularkey, a prati ih od 1974. kada su se upoznale, u osnovnoj školi, do "danas". Krijesnice ulica, 10310, Ivanić Grad, Zagrebačka županija.

Pa, evo što je upravo u trendu! | Joomboos.24sata.hr "Ulica krijesnica" jedna je od najljepših i najtužnijih priča koje sam pročitala u posljednje vrijeme. U nakladi Znanja friško je objavljen nastavak knjige "Ulica krijesnica", "Kao zvijezda u noći". Krijesnice ulica 4 10 m Krijesnice ulica 1 20 m Laščinska ulica 57 20 m Krijesnice ulica 3 30 m Krijesnice ulica 6 30 m Laščinska ulica 59 30 m Gradovi Općina Zagreb 2.98 km Otok Ljubavi 6.92 km Otok Veslača 7.08 km Otok Hrvatske mladeži 7.49 km Otok Divljine 7.55 km Buzin 8.31 km ULICA KRIJESNICA.

POVEZANE KNJIGE