Ubojstvo na Ivanjsku noć

Ubojstvo na Ivanjsku noć - Mankell, Henning | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mankell, Henning
DIMENZIJA
10,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Ubojstvo na Ivanjsku noć.pdf
ISBN
9566383744236

OPIS

Na Ivanjsku noć troje mladih prijatelja poželjelo je u šumi na izletištu proslaviti taj blagdan. No u grmlju iza njih bit će skriven nepoznati čovjek koji će u jednom trenutku iskočiti i veselu zabavu prekinuti brutalnim ubojstvom. I dok će još neko vrijeme slanjem razglednica iz europskih metropola zavarati trag i odgoditi pronalaženje tijela, ubojstvo policijskog istražitelja Svedberga bit će brzo otkriveno. Inspektor Kurt Wallander suočen s gubitkom bliskog suradnika i brutalnim ubojstvom mladih ljudi naći će se pred složenim slučajem a u glavi će mu se motati bezbrojna pitanja. Imaju li ta ubojstva nešto zajedničko? Je li, uopće, poznavao svojega suradnika, pouzdanoga istražitelja Svedberga? No kako se konci istrage budu raspletali Wallander će biti sve sigurniji ujedno: Ubojica će ponovno udariti!Malo o autoru: HENNING MANKELL najuspješniji je švedski pisac kriminalističkih romana svih vremena koji je vrhove svjetskih ljestvica najprodavanijih knjiga osvojio godinama prije no što je taj žanr iz skandinavskih zemalja osvojio svijet. Od njega su učile mnoge današnje zvijezde toga žanra, ali malo mu se tko uspio približiti u spisateljskoj vještini. Neki su njegovi romani ekranizirani i u Švedskoj i u Velikoj Britaniji gdje ga je utjelovio slavni Kenneth Branagh. Henningu Mankellu na hrvatski su do sad prevedeni romani Ubojstvo na Ivanjsku noć, Na pogrešnom tragu, Talijanske cipele i Ubojica bez lica. Preminuo je u listopadu 2015. godine.

No u grmlju iza njih bit će skriven nepoznati čovjek koji će u jednom trenutku iskočiti i veselu zabavu prekinuti brutalnim ubojstvom. Roman UBOJSTVO NA IVANJSKU NOĆ donosi sedmi slučaj slavnog inspektora Kurta Wallandera iz pera Henninga Mankella, najpoznatijeg švedskog pisca krimića. Na Ivanjsku noć troje mladih prijatelja poželjelo je u šumi na izletištu proslaviti taj blagdan. Henning Mankell: Ubojstvo na ivanjsku noć.Roman UBOJSTVO NA IVANJSKU NOĆ donosi sedmi slučaj slavnog inspektora Kurta .

No u grmlju iza njih bit će skriven nepoznati čovjek koji će u jednom trenutku iskočiti i veselu zabavu prekinuti brutalnim ubojstvom. Henningu Mankellu na hrvatski su do sad prevedeni romani Ubojstvo na Ivanjsku noć, Na pogrešnom tragu, Talijanske cipele i Ubojica bez lica. Preminuo je u listopadu 2015.

POVEZANE KNJIGE