Putovanje desnom hemisferom

Putovanje desnom hemisferom - Žmirić,Zoran | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Žmirić,Zoran
DIMENZIJA
3,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Putovanje desnom hemisferom.pdf
ISBN
9478448622145

OPIS

Krećući se što po stvarnim što po izmaštanim ... "Putovanje desnom hemisferom" (Hena.com, urednica Marina Vujčić, 109 kuna) opire se svim klišejima, ali i svim teorijama književnosti. Može biti roman, ali i zbirka kratkih priča, putopis, knjiga filozofskih zapisa, ali i svojevrsni priručnik za samopomoć namijenjen onima koji žive kako bi putovali i koji se prepoznaju upravo desnom stranom mozga. Gordan Nuhanović na HRT-u o "Hemisferi" 'Putovanje desnom hemisferom' nije klasičan roman, ali je u cjelinu povezan dvjema čvrstim 'kopčama'.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Knjiga „Putovanje desnom hemisferom" je opet nešto drugačije, ne samo kad su u pitanju knjige nego i on sam uopšte. A ja baš volim kad pisci sami sebi pomiču granice i postavljaju izazove i kad i nas čitaoce natjeraju da proširimo vidike.

POVEZANE KNJIGE