Na pogrešnom tragu

Na pogrešnom tragu - Mankell, Henning | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mankell, Henning
DIMENZIJA
7,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Na pogrešnom tragu.pdf
ISBN
4128129271337

OPIS

Istražitelj Wallander neće ni slutiti što ga čeka kad bude pozvan da utvrdi tko je mlada i nepoznata djevojka koja se čitav dan kreće po privatnom seoskom imanju. Ona će se pred njim politi benzinom i zapaliti, a potraga za njezinim identitetom neće davati rezultata. Par dana nakon toga započet će serija ubojstava kojima će biti zajedničko to da ubojica žrtvama skida skalpove. Wallander će shvatiti da je ključ rješenja u vezama među žrtvama, no kakve su to veze i zašto se spalila mlada djevojka nikome neće biti jasno i istraga će često zalutali u slijepe ulice. Kao šef policijskoga tima i kao prvi medu istima, Wallander će morati pronaći nitzajedničku svim ubojstvima pogotovo zato što ubojica i dalje prijeti…Malo o autoru: HENNING MANKELL najuspješniji je švedski pisac kriminalističkih romana svih vremena koji je vrhove svjetskih ljestvica najprodavanijih knjiga osvojio godinama prije no što je taj žanr iz skandinavskih zemalja osvojio svijet. Od njega su učile mnoge današnje zvijezde toga žanra, ali malo mu se tko uspio približiti u spisateljskoj vještini. Neki su njegovi romani ekranizirani i u Švedskoj i u Velikoj Britaniji gdje ga je utjelovio slavni Kenneth Branagh. Henningu Mankellu na hrvatski su do sad prevedeni romani Ubojstvo na Ivanjsku noć, Na pogrešnom tragu, Talijanske cipele i Ubojica bez lica. Preminuo je u listopadu 2015. godine.

godine. New post added at EKSKLUZIV - Sve vrijeme smo bili na pogrešnom tragu - uobičajeno vjerovanje o dinosaurima nije točno. Od prije je poznato da su neki dinosauri imali perje kao ptice i da su bili raznobojni.

Detektiv dobija nalog da proveri ko je mlada devojka koja se čitav dan kreće po privatnom seoskom imanju. Kada je pronađe i poželi da ispita, ona će se zapaliti pred njim, a potraga za njenim identitetom neće davati rezultata. Na pogrešnom tragu 99,00 kn .

POVEZANE KNJIGE