Vezanje tenisica s jednom nepoznanicom

Vezanje tenisica s jednom nepoznanicom - Matanović, Julijana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Matanović, Julijana
DIMENZIJA
8,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Vezanje tenisica s jednom nepoznanicom.pdf
ISBN
8343397760666

OPIS

Radnja romana za djecu Vezane tenisica s jednom nepoznanicom se zbiva u sedam dana. Dječak Leon na nagovor majke dolazi u ljetnu školu kreativnog pisanja i govorništva na otok Prvić gdje mu se neplanirano događaju nepredviđene avanture. U priču su uključeni različiti govornici tako da cjelovit uvid dobivamo pozicijom dječaka Leona, njegova oca, majke i bake. Roman nenametljivo komentira suvremeno društvo.Malo o autorici: JULIJANA MATANOVIĆ, suvremena je hrvatska književnica i književna znanstvenica. Uz brojne stručne knjige objavila je zbirke priča Zašto sam vam lagala (Nagrada Josip i Ivan Kozarac), Kao da smo otac i kći, Laura nije samo anegdota, Knjiga od žena, muškaraca, gradova i rastanaka (Nagrada Kiklop), Božićna potraga, Samo majka i kći, I na početku i na kraju bijaše kava (Nagrada Ksaver Šandor Gjalski, Nagrada Ivan i Josip Kozarac, Nagrada Grada Zagreba, Nagrada fra Martin Nedić) te dva romana: Bilješka o piscu i Tko se boji lika još. S Ankom Dorić napisala je knjigu za mlade One misle da smo male nagrađenu nagradama Anto Gardaš, Mali princ i Kiklop. U zbirci Cic i svila u izboru autorice objavljene su njezine najbolje priče. Autorica je i romana za mlade Rečeno − učinjeno. piscu i Tko se boji lika još.

Zato ga njegova majka odluči prijaviti na sedmodnevni tečaj hrvatskoga. Hrvatska ... Julijana Matanović: Vezanje tenisica s jednom nepoznanicom.

Ambasadorova kći (2019) Kud puklo da puklo (2014) Gulperi (2018) Jedini preživjeli (2016) knjiga, knjige, knjižara, online prodaja knjiga, knjižare u zagrebu, vrt, gljive, online bookshop Julijana Matanovic: Vezanje tenisica s jednom nepoznanicom. 12.

POVEZANE KNJIGE