Vezanje tenisica s jednom nepoznanicom

Vezanje tenisica s jednom nepoznanicom - Matanović, Julijana | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Matanović, Julijana
DIMENZIJA
7,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Vezanje tenisica s jednom nepoznanicom.pdf
ISBN
6888901512140

OPIS

Radnja romana za djecu Vezane tenisica s jednom nepoznanicom se zbiva u sedam dana. Dječak Leon na nagovor majke dolazi u ljetnu školu kreativnog pisanja i govorništva na otok Prvić gdje mu se neplanirano događaju nepredviđene avanture. U priču su uključeni različiti govornici tako da cjelovit uvid dobivamo pozicijom dječaka Leona, njegova oca, majke i bake. Roman nenametljivo komentira suvremeno društvo.Malo o autorici: JULIJANA MATANOVIĆ, suvremena je hrvatska književnica i književna znanstvenica. Uz brojne stručne knjige objavila je zbirke priča Zašto sam vam lagala (Nagrada Josip i Ivan Kozarac), Kao da smo otac i kći, Laura nije samo anegdota, Knjiga od žena, muškaraca, gradova i rastanaka (Nagrada Kiklop), Božićna potraga, Samo majka i kći, I na početku i na kraju bijaše kava (Nagrada Ksaver Šandor Gjalski, Nagrada Ivan i Josip Kozarac, Nagrada Grada Zagreba, Nagrada fra Martin Nedić) te dva romana: Bilješka o piscu i Tko se boji lika još. S Ankom Dorić napisala je knjigu za mlade One misle da smo male nagrađenu nagradama Anto Gardaš, Mali princ i Kiklop. U zbirci Cic i svila u izboru autorice objavljene su njezine najbolje priče. Autorica je i romana za mlade Rečeno − učinjeno. piscu i Tko se boji lika još.

Našu ekipu u pisanju ispita razumijevanja pročitanog predstavljali su: Niobio Grubešić, Vita Marohnić i Nika Pilipović, Svi su iz petog razreda. Kretivni uradak - plakat kojim se publiku želi ... Julijana Matanović: Vezanje tenisica s jednom nepoznanicom Radnja romana za djecu Vezane tenisica s jednom nepoznanicom se zbiva u sedam dana.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Vezanje tenisica s jednom nepoznanicom / Julijana Matanović ; [ilustracije Niko Barun]. - Impressum.

POVEZANE KNJIGE