Naši običaji i tradicije

Naši običaji i tradicije - Jones, Robert | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jones, Robert
DIMENZIJA
4,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Naši običaji i tradicije.pdf
ISBN
6304757364489

OPIS

U ovoj knjizi upoznat ćemo najvažnije hrvatske blagdanske tradicije (kako katoličkog, tako i pravoslavnog, muslimanskog i židovskog stanovništva), proslave povodom važnih životnih događaja, a pripremili smo vam i tradicionalne starinske recepte jela koja se poslužuju tijekom blagdana i proslava.

... Također ovi naši se nisu močili u mlijeko ili čaj.Oni su se jeli kada bi nekoga zaboljelo grlo, to je bila poanta da blagoslovljeni kolačić pomogne u ozdravljenju, odlomio bi se bokun tvrdog kolača stavio bi se usta i pio bi se vrući čaj koji bi natopio ... tradicije i običaji SAD IM PRIJETI KATASTROFA OKRUTNA TRADICIJA I DALJE ŽIVI U HRVATSKOM SUSJEDSTVU: 'Žele sinove pa rade testove i pobacuju, jedna je imala više od 30 abortusa' Zato Božić označava neke nove početke i toplinu doma.

Išli su po koru kruha, išli su da bi preživjeli. Teško je i preteško nekada bilo preživjeti na ovim prostorima, na ovoj goleti.

POVEZANE KNJIGE