Moj budući otac osjeća da ga gledam

Moj budući otac osjeća da ga gledam - Glumac, Branislav | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Glumac, Branislav
DIMENZIJA
3,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj budući otac osjeća da ga gledam.pdf
ISBN
4166672962343

OPIS

Nakon četrdeset godina novelističke šutnje Branislav Glumac javlja se zbirkom kratkih priča Moj budući otac osjeća da ga gledam. Naslov zbirke dolazi od znakovite istoimene priče u kojoj se Glumac na sebi svojstven način obračunava s neuhvatljivim i nezaustavljivim protokom vremena. Zbirku sačinjava deset priča rubnih žanrovskih granica i dvije monodrame raznovrsne tematike. Okupljene su oko motiva sjećanja, prolaznosti, Drugoga i načina na koji oblikuju ono što smatramo vlastitim identitetom. Jednostavne narativne linije ispletene su od pomno odabranog leksika i duhovitih neologizama. Ono što Glumca čini drugačijim, neovisno o tome objavljuje li knjigu pjesama, zbirku priča, roman, monodramu, nije tek vizualno poigravanje s tekstom (interpunkcije, spacionirana slova) nego i vrlo (samo)ironijski pristup temi, motivu, jeziku; u propitkivanju sebstva i svijeta, u kritici društva, u anatomiji egzistencijalnoga, u seciranju vlastitog književnog stvaralaštva. Uvijek kreativno zaigran, ne bježi od bufonerije na svoj način.

Povećaj kartu. Napomena: Prikazana je točna lokacija i inago Svi oglasi ovog oglašivača Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska Adresa: 40000 Čakovec, Međimurska ... Branislav Glumac predstavio proznu zbirku 'Moj budući otac osjeća da ga gledam' 30.11.2017 u 09:07 Moj budući otac osjeća da ga gledam | Glumac, Branislav | ISBN: 9789533049052 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. - Moj budući otac osjeća da ga gledam, novela, 2017.

Izložbu možete pogledati i u digitalnom obliku! ... Knjižnice grada Zagreba brinu o Vašoj privatnosti i cilj je osigurati da se informacije koje se o Vama prikupljaju i čuvaju obrađuju na transparentan način.

POVEZANE KNJIGE