Vrijeme ljubavi

Vrijeme ljubavi - Tribuson, Goran | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tribuson, Goran
DIMENZIJA
5,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme ljubavi.pdf
ISBN
4120714382627

OPIS

Moja je majka znala govoriti kako se ljubavi čovjek uči na najrazličitije načine, ali ponajbolje je kad to radi uz pomoć velikih umjetničkih djela, ponajprije slikarstva, glazbe i lijepe književnosti klasičnoga tipa. Moj bi se otac samo nakašljao, nakon čega bi majka redovito kazala: – Molim te, Branko, pa valjda se zna na što sam mislila. Ja baš i ne mogu razabrati na što je majka mogla misliti, ali sam poslije shvatio kako se sve što je kazala o ljubavi odnosi na ljubav u najširem smislu riječi, od samilosti pa do podavanja cijeloga sebe za neku dobru i plemenitu stvar. Dakle, ljubav na koju se majka tada pozivala nije se mnogo razlikovala od one o kojoj danas govori papa Franjo.

Podjeli. Vrijeme ljubavi - band, Zagreb, Croatia. 2,919 likes.

Ako si od crnog vraga, sto je tako, tako slatko, ako si od samog Boga, zasto traje ... Vrijeme ljubavi - Tinejdžer izumi vremenski stroj kako bi ponovno osvojio djevojku svojih snova - Pogledajte video i opis za film Vrijeme ljubavi (Time Freak) SADRŽAJ. Tinejdžer genijalac Stillman (Butterfield) zaljubljen je u djevojku Debbie (Turner) koja ga iznenada napusti nakon godine dana.

POVEZANE KNJIGE