Kazneno procesno pravo

Kazneno procesno pravo - Gluščić, Stjepan | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gluščić, Stjepan
DIMENZIJA
4,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Kazneno procesno pravo.pdf
ISBN
5550597024125

OPIS

Treće izmijenjeno i dopunjeno izdanje udžbenika za visoke škole kazneno procesnog prava usklađeno je s izmjenama i dopunama Zakona o kaznenom postupku. Knjiga je rezultat rada trojice autora, a materija, izložena u dvanaest poglavlja, prilagođena je potrebama društvenih stručnih studija, poput onog na Policijskoj akademiji u Zagrebu. Na kraju knjige je popis osnovne literature i kazalo pojmova.

voditelj: Tomislav Milunović ... Drugu značajnu novost u hrvatsko kazneno procesno pravo donijelo je prošlogodišnje pristupanje Republike Hrvatske Europskoj uniji. Stupanjem na snagu Promjene Ustava od 16.

Dodaj u wishlistu. Njemački za pravnike/Deutsch fđr juristen ... Katedra za kazneno procesno pravo Djelatnici Predmeti Poslijediplomski studij iz kaznenopravnih znanosti Kazneno procesno pravo Kazneno pravo Europske unije Kaznenopravni položaj osoba s duševnim smetnjama Kaznenopravna odgovornost pravnih osoba Zaštita ljudskih prava u kaznenom postupku ... Obavijest - odabir voditelja seminara iz predmeta Kazneno procesno pravo Objavljeno 10.

POVEZANE KNJIGE