Drugi kraj konca

Drugi kraj konca - Camilleri, Andrea | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Camilleri, Andrea
DIMENZIJA
12,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Drugi kraj konca.pdf
ISBN
5154936457336

OPIS

Novi slučaj legendarnog talijanskog inspektoraU vrijeme teške i tragične aktualne migrantske krize sicilijanski policijski komesar i njegovi ljudi našli su se pred zagonetkom jednoga strašnog ubojstva. Intuicijom nadareni Salvo Montalbano na svoj će se, uobičajeno nekonvencionalni način uhvatiti u koštac s problemom. Dakako, uspješno.Inspektor Montalbano policajac je nagle ćudi, nesklon autoritetu, hedonist i gurman. Njegov je svijet Vigàta i Sicilija, i glavni je junak kriminalističkih romana Andree Camillerija, najčitanijeg talijanskog pisca. Drugi kraj konca novi je prijevod talijanskog književnog meštra i njegova stota objavljena knjiga! Kapa dolje, maestro!Andrea Camilleri, autor je neodoljivih krimića čiji su zaštitni znakovi humor, hedonizam i čovjekoljublje. A koliko je u tome uspješan, govore i prijevodi na brojne jezike, uspjeh televizijskog serijala, ali i to da je jedan grad, Camilleriju u čast, promijenio ime. Naime, Camilleri je za fikcionalno mjesto radnje romana – Vigàtu, inspiriralo njegovo rodno mjesto Porto Empedocle. Vlast u tom gradu, u slavu pisca koji je privukao brojne turiste, imenu grada od 2003. dodala je i ime Vigàta.

godini života pogubili talijanski okupatori ubrzo je postao jedan od simbola partizanskog pokreta i potom Socijalističke ... Ova tehnika se radi uz pomoć posebnog konca, napravljenog od pamuka i voska. Konac se polako ugura u nos preko jedne nosnice, sve dok drugi kraj konca ne izađe kroz usta.

Na drugi kraj konca stavite čašicu koja preko olovke visi s ruba stola. U čašicu dodajte predmete dok se kutija ne počne gibati.

POVEZANE KNJIGE