Djevojka na mjesec dana

Djevojka na mjesec dana - Carlan, Audrey | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carlan, Audrey
DIMENZIJA
4,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojka na mjesec dana.pdf
ISBN
5939851766618

OPIS

Miji Saunders hitno treba novac, i to puno novca. Ima rok od samo godinu dana da otplati dug kamataru koji prijeti da će ubiti njezina oca. Na sreću, njezina je teta vlasnica luksuzne eskortne agencije pa joj ponudi da radi za nju. Dogovore se da Mia mjesec dana bude pratilja neopisivo bogatom muškarcu te da se pojavljuje s njim u društvu ili mu služi kao muza. Seks nije uvjet. Mia nema nikakvih skrupula jer ionako nema sreće u ljubavi pa joj se takav posao čini savršenim – u mjesec dana odraditi što treba i pokupiti novac. Jednostavno, zar ne? Možda i nije… O autorici: Audrey Carlan autorica je bestselera koji se dugo zadržavaju na ljestvicama najčitanijih knjiga magazina New York Times, USA Today i Wall Street Journal. Piše uzbudljive ljubavne priče koje čitateljima pružaju iskustvo koje je istodobno i romantično i seksi, i slatko i pohotno. Njezin serijal Djevojka na mjesec dana preveden je na mnoge svjetske jezike. Živi u Kalifornijskoj dolini sa suprugom i dvojicom sinova. Kada ne piše, daje poduke iz joge, prijateljuje sa svojim duhovnim sestrama ili čita kakav ljubić s puno strasti i pohote.

Super uspješan serijal 'Djevojka na mjesec dana' počinje epizodom 'Siječanj' koja se istog trena popela na vrh liste bestselera New York Timesa, a hrvatsko izdanje sadrži tri epizode tj. Ova djevojka mjesec dana nije prala kosu, a rezultati su… neočekivani. Tweet.

"Uredu je nestati dok ne budeš ponovo ti. Dug mjesec, mnogo je uspona i padova.

POVEZANE KNJIGE