Djevojka na mjesec dana

Djevojka na mjesec dana - Carlan, Audrey | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carlan, Audrey
DIMENZIJA
8,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojka na mjesec dana.pdf
ISBN
3304125277940

OPIS

Miji Saunders hitno treba novac, i to puno novca. Ima rok od samo godinu dana da otplati dug kamataru koji prijeti da će ubiti njezina oca. Na sreću, njezina je teta vlasnica luksuzne eskortne agencije pa joj ponudi da radi za nju. Dogovore se da Mia mjesec dana bude pratilja neopisivo bogatom muškarcu te da se pojavljuje s njim u društvu ili mu služi kao muza. Seks nije uvjet. Mia nema nikakvih skrupula jer ionako nema sreće u ljubavi pa joj se takav posao čini savršenim – u mjesec dana odraditi što treba i pokupiti novac. Jednostavno, zar ne? Možda i nije… O autorici: Audrey Carlan autorica je bestselera koji se dugo zadržavaju na ljestvicama najčitanijih knjiga magazina New York Times, USA Today i Wall Street Journal. Piše uzbudljive ljubavne priče koje čitateljima pružaju iskustvo koje je istodobno i romantično i seksi, i slatko i pohotno. Njezin serijal Djevojka na mjesec dana preveden je na mnoge svjetske jezike. Živi u Kalifornijskoj dolini sa suprugom i dvojicom sinova. Kada ne piše, daje poduke iz joge, prijateljuje sa svojim duhovnim sestrama ili čita kakav ljubić s puno strasti i pohote.

u 17:51 Podijeli Djevojka koja je mjesec dana šutjela u Prijedoru večeras će na Stradunu stvarati buku Autor: dubrovackidnevnik.hr Datum objave: 12.08.2014. Facebook Zgodna djevojka nogometaša Sergija Reguilóna koji trenutno igra za Sevillu, gostovala je u jednoj španskoj emisiji gdje je odgovarala na škakljiva pitanja Nogometaša Reala posramila njegova djevojka: "Nismo imali seks mjesec dana" (FOTO) - Fokus.ba Djevojka na mjesec dana… Djevojka na mjesec dana (izvorno: Calendar Girl) posljednji je hit naslov iz pera autorice, a radnja romana prati Miu Saunders, mladu ženu koja u kratkom vreme … 16.02.2017.

Kako piše Novi list , muškarac je djevojku zatočio u svoj stan u Zagrebu, u kojem je neprijavljeno boravio, još 2. prosinca prošle godine. Djevojka na mjesec dana : siječanj - veljača - ožujak Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE