Moja prva enciklopedija o životinjama

Moja prva enciklopedija o životinjama - Ganeri, Anita | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ganeri, Anita
DIMENZIJA
12,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja prva enciklopedija o životinjama.pdf
ISBN
2322359133238

OPIS

Zavirite u čudesni svijet životinja! Od divovskih žirafa do ljupkih tigrića, otkrijte kako životinje preživljavaju u divljini. Zapanjit će vas stvorenja, velika i mala, u ovoj knjizi prepunoj fotografija i zanimljivih činjenica!

Predstavljeni su razredi kukaca, paučnjaka, rakova, mekušaca, riba, vodozemaca, gmazova, ptica i sisavaca. Obilježja svakoga pojedinog razreda razrađena su na primjerima životinja iz ... Moja prva enciklopedija o životinjama: Prašume - Upoznajte očaravajuća bića koja prašume nazivaju svojim domom! Od opasnih jaguara do prekrasnih leptira, otkrijte kako životinje preživljavaju u najgušćim i najmračnijim šumama na svijetu! Iznenadit će vas koliko možete naučiti iz ove knjige, prepune fotografija i zapanjujućih činjenica! Ova sveobuhvatna enciklopedija namijenjena je svoj znatiželjnoj djeci, koja žele saznati sve o planetu na kojem živimo, o životinjama s kojima ga dijelimo i o pojavama u prirodi s kojima se susrećemo.

Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Anita Ganeri : Moja prva enciklopedija o životinjama. Glavna obilježja pojedinih razreda životinja u ovoj su enciklopediji navedena u osnovnim crtama.

POVEZANE KNJIGE