Kazneno procesno pravo – primjerovnik

Kazneno procesno pravo – primjerovnik - Bonačić, M. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bonačić, M.
DIMENZIJA
7,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Kazneno procesno pravo – primjerovnik.pdf
ISBN
5558091253095

OPIS

Peto izdanje priručnika za nastavu iz kaznenog procesnog prava, Primjerovnik, zbirka je praktičnih primjera s pitanjima i odgovorima. Svi su primjeri sistematizirani i sastoje se od konkretnog slučaja koji opisuje bilo autentičnu, bilo hipotetičku problemsku situaciju, uputu na primjenjive zakonske propise te pitanja i odgovore na njih. Obrađene teme su subjekti kaznenog postupka, sudovi i njihova nadležnost, kao i svi stupnjevi kaznenog postupka (izvidi, istraživanje i istraga, dokazne radnje, međupostupak, rasprava, postupak o pravnom lijeku). Na kraju je stvarno kazalo.

Gluščić, E. Ivičević Karas, I ... KAZNENO PROCESNO PRAVO - Primjerovnik.

izdanje, Narodne novine, Zagreb 2012. Prvo i drugo poglavlje (subjekti i nadležnost) Članci ðurñević, Zlata: Odluka Ustavnog suda RH o suglasnosti Zakona o kaznenom postupku s Nemate više artikala u košarici Ukupno (s PDV-om) 0,00 HRK Uključeni porezi 0,00 HRK Ovo web sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng.

POVEZANE KNJIGE