Bog mi je svjedok

Bog mi je svjedok - Tsitas, Makis | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tsitas, Makis
DIMENZIJA
9,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Bog mi je svjedok.pdf
ISBN
7766700613862

OPIS

Bog mi je svjedok dirljiv je i urnebesan portret grčkog društva koji vjerno prikazuje njegove brojne boljke i proturječja. Hrisovalántis, simpatičan heroj obdaren smislom za humor i apsurd, nedavno je ostao bez posla i bori se s propadajućim zdravljem. Utjehu pronalazi u obitelji, sestrama i ocu, s kojima živi otkad zna za sebe, dakle preko pedeset godina. Hrisovalántis, prototip europskog luzera 21. stoljeća, sanjari o novom zaposlenju i suosjećajnom šefu, konačnoj otplati kredita, a nadasve o poštenoj ženi.

Studirao je novinarstvo u Solunu i surađivao na radiju. Jedan bivši kriminalac koji je kroz svoj život više puta […] 'Bog mi je svjedok da nisam ništa kriv. Ja mirno spavam.

Ipak, ne krivim ga. Tko sam ja da mu sudim?", izjavio je Dalibor Opačak za Večernji list , nakon što ga je jučer ... Makis Tsitas BOG MI JE SVJEDOK Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Bog mi je svjedok, a to dokazuje i ono što sam o tomu pisao, koliko mi je stalo do sreće bošnjačkog naroda i do procvata njihove islamske vjere u okvirima europskog laicizma i ekumenizma, pa sebi dopuštam jednu preporuku onima koji se u BiH drže nasljednicima politike Alije Izetbegovića.

POVEZANE KNJIGE