Cesta lijesova

Cesta lijesova - May, Peter | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
May, Peter
DIMENZIJA
9,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Cesta lijesova.pdf
ISBN
2749943274639

OPIS

Na pustoj plaži otoka Harris na Hebridima, more je izbacilo čovjeka, jedva živog i na rubu pothlađenosti. On ne zna tko je ni kako se našao ondje. Jedini je trag do njegova identiteta karta na kojoj je označena cesta poznata kao Cesta lijesova. Ne zna kamo će ga odvesti, ali ispunjen stravom i nesigurnošću zna da je mora slijediti. Detektiv George Gunn plovi burnim vodama Atlantika do usamljene hridi 30 km zapadno od Hebrida u Škotskoj. S lošim predosjećajem izlazi na obalu gdje su trojica svjetioničara nestala prije više od stotinu godina. To je tajna koja nikada nije riješena, ali sada se pojavila još jedna. Na toj istoj hridi pronađen je čovjek prebijen nasmrt, a detektiv Gunn mora otkriti tko je to učinio i zašto. Adolescentica leži u krevetu u svojoj sobi u Edinburghu, očajna što još ne zna istinu o smrti svojeg oca, uglednog znanstvenika. Dvije godine nakon što je pronašla njegovo oproštajno pismo, Karen Fleming još ne može prihvatiti da bi je otac svojevoljno napustio na takav način. Što više otkriva o prirodi njegova istraživanja, to više sumnja da iza njegova nestanka stoje drugi ljudi. Cesta lijesova slijedi tri opasna putovanja prema jednoj šokantnoj istini – i shvaćanju kako je neznanje pogubno za pojedinca, ali i za čitavo čovječanstvo.„Vrhunski triler i istinski užitak za čitanje.“ – Guardian „Mračno, uzbudljivo i atmosferično.“ – Scotland on Sunday „Pisac je kojeg bih slijedio do kraja svijeta.“ – New York Times

Ne zna kamo će ga odvesti, ali ispunjen stravom i nesigurnošću zna da je mora slijediti. 'Cesta lijesova' slijedi tri opasna putovanja prema jednoj šokantnoj istini - i shvaćanju kako je neznanje pogubno za pojedinca, ali i za čitavo čovječanstvo. „Vrhunski triler i istinski užitak za čitanje." Guardian „Mračno, uzbudljivo i atmosferično." Scotland on Sunday „Pisac je kojeg bih slijedio do kraja svijeta." knjiga, knjige, knjižara, online prodaja knjiga, knjižare u zagrebu, vrt, gljive, online bookshop CESTA LIJESOVA PETER MAY, CESTA LIJESOVA, Znanje, Zagreb, 2018.

Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži ... Cesta lijesova slijedi tri opasna putovanja prema jednoj šokantnoj istini - i shvaćanju kako je neznanje pogubno za pojedinca, ali i za čitavo čovječanstvo. Podaci Nakladnik Znanje Uvez Tvrdi uvez Jezik hrvatski Broj stranica 280 Godina izdanja 2017 ISBN 9789533435008. Cesta lijesova slijedi tri opasna putovanja prema jednoj šokantnoj istini - i shvaćanju kako je neznanje pogubno za pojedinca, ali i za čitavo čovječanstvo.

POVEZANE KNJIGE