Planer čitanja: Imam dobar plan… (mali)

Planer čitanja: Imam dobar plan… (mali) Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Planer čitanja: Imam dobar plan… (mali).pdf
ISBN
9455386897939

OPIS

IMATE LI PLAN ČITATI BAŠ SVAKI DAN? Planer čitanja idealan je dar svakom knjigoljupcu. Ako volite bilježiti misli najdražih autora, prepisivati stihove ili zapisati koju rečenicu – ovo je planer za Vas. “Knjiga koju smo pročitali, a iz nje nismo ništa zapisali, nepročitana je knjiga”, rekao je francuski pisac i književni kritičar Antoine Albalat. Uz ovaj planer, sve Vaše bilješke ostat će zabilježene kao podsjetnik na najvrednije književne trenutke. Čitajte i bilježite svaki dan! Obogatite sljedeću godinu mislima i porukama po svojem izboru. U sljedećoj godini želimo Vam ostvarenje svih čitateljskih planova i planer popunjen do posljednje stranice.

Djeca su taman zaspala, a muž nam je na tanjure stavljao kasnu večeru - lososa i cvjetaču s nekakvim umakom od vrhnja, hrena, kopra... ne sjećam se više ali znam da je dobro izgledalo. "Bilo bi korisnije da imate dobar plan a ne da već razmišljate o doniranju", poručila je premijeru.

Ukoliko imate biznis ideju i odlučite da načinite taj hrabar korak, napravite biznis plan i iskoristite ga, otvorićete sebi vrata ka lagodnom životu uz zaradu i radno vreme kakvo ste oduvek želeli. Prema mišljenju Šeril Moj planer: Uz dobar plan, 2021.

POVEZANE KNJIGE