Grčke strasti

Grčke strasti - Ampuero, Roberto | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ampuero, Roberto
DIMENZIJA
8,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Grčke strasti.pdf
ISBN
2321501264284

OPIS

„Neću se vratiti. Nemoj me zvati ni tražiti” neočekivana je poruka koju sveučilišni profesor Bruno Garza pronalazi jednoga jutra u svojoj elektroničkoj pošti. Fabiana, njegova supruga, odlučila ga je napustiti. Do toga dana kad je ostao sam, živio je relativno mirno u gradu u dolini sjevernoameričkoga Srednjeg zapada. Predavao je na Katedri utopijsku misao i nije previše burno živio. Ali, varao je ženu. Bruno nije spreman izgubiti Fabianu. Putuje u New York, nastavlja za Antiguu de los Caballeros u Srednjoj Americi, a poslije odlazi u Grčku. Kreće u očajničku potragu u kojoj ne samo da slijedi svoju suprugu nego traži i objašnjenje svojega života. Želi razjasniti rutinu u koju je zapao njegov brak, ljubavne prekide i izgubljenu strast. Nasuprot njemu, Fabiana, bježi od njega i od same sebe, od sjena iz svoje prošlosti i svojega podrijetla koje vuče korijene iz egzotične i silovite Srednje Amerike. Na plećima nosi bolne obiteljske tajne. Lijepi i daleki grčki otok moguće je mjesto njihova ponovnog susreta, na koji bez prethodnog dogovora oboje dolaze. Tu se javljaju njihova najbolja prisjećanja na nekadašnju ljubav, strast i sreću. Ponovno se rađa raj u koji će jednoga dana Bruno i Fabiana možda doći ili se vratiti.U romanu “Grčke strasti” Roberto Ampuero ispisuje novo djelo o isprepletenim životima uz još više erotske i izražajne snage od njegovog uspješnog romana “Ljubavnici iz Stockholma”. Jedan muškarac i jedna žena očajnički pokušavaju pronaći moguće objašnjenje za svoje neuspjehe, nadu za život u paru i strast koja ljude često pretvara u žrtve.

potrebna količina: Dodaj u korpu. Lista želja.

Isporuka dostavljačkom službom koja pokriva veći dio Hrvatske.Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (troškovi za taj tip isporuke su 22 kn za iznose narudžbe do 200 kuna, 25 kn za narudžbe do 500 kuna ... Eros, Bog strasti i požude Jeste li se ikad zapitali odakle dolazi riječ "erotski"? Pa, to ima puno veze s Erosom, grčkim bogom i požudom. Njezin ljubavnik Ares, bog rata, često je opisivan kao sina Afrodite, grčki bog požude i iskonske seksualne želje.

POVEZANE KNJIGE