Život za životom

Život za životom - Atkinson, Kate | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Atkinson, Kate
DIMENZIJA
5,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Život za životom.pdf
ISBN
4958670773487

OPIS

Maštovit, duhovit i emotivan roman nagrađivane britanske autorice. Ursula Todd dobit će priliku kakvu bi mnogi poželjeli, dok bi drugima bila zastrašujuća: svaki put kad umre, ona se ponovno rađa, započinje novi život i na drugačiji način sudjeluje u turbulentnim društvenim zbivanjima dvadesetog stoljeća. Smrt je za nju samo privremeni fenomen, jer se život odmah ponovno nastavlja, ispisujući sasvim nove stranice.

listopada. Kupite odmah u web knjižari i stići će vam na adresu prvog dana objavljivanja.

... San za životom - Priča o J.M.Barrieu i prijateljstvu s obitelji koja ga je inspirirala da napiše Petra Pana - Pogledajte video i opis za film San za životom (Finding Neverland) Krater Jezero je jedno od najboljih mjesta u potrazi za drevnim životom jer je prije nekih 3.9 milijardi godina vjerojatno bio ispunjen vodom i imao formu jezera. Dosadašnje analize su pokazale da su naslage u krateru bogate mineralima koji nastaju u prisutnosti vode, što znači da je tamo nekada mogao postojati i život. Život.

POVEZANE KNJIGE