Vražica nosi Pradu…a Bogovi konfekciju

Vražica nosi Pradu…a Bogovi konfekciju - Holy, Mirela | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Holy, Mirela
DIMENZIJA
6,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Vražica nosi Pradu…a Bogovi konfekciju.pdf
ISBN
2074863465163

OPIS

PRÊT-À-PORTER PRIČE O POLITIČKOJ MOĆI “Knjiga Mirele Holy prikazuje hrvatsku politiku kao jedinstven pandemonij, privilegirano obitavalište zlih duhova ove zemlje. U njoj vidimo čestite konzervativce kako seksualno zloporabljuju djecu i tuđe bračne partnere bez trunke grižnje savjesti, ljevičarske ljepoduhe koji do podneva spavaju a poslije podneva propovijedaju socijalnu pravdu namještajući milijunske poslove bližnjima. Naš političar, pokazuje Mirelina knjiga, mora imati solidno razvijen mozak, iznimno široka leđa – u koja će se u prvoj krivini zabiti deseci prijateljskih noževa – puno vazelina i nosnice koje ne može razvaliti ni letalna doza bijelog praha, ali nikako i ni u kojem slučaju ne smije imati savjest, jer je tad dibidus propao.” -Boris Rašeta, novinar “Parafrazirajući naslov poznate knjige smještene u svijet visoke mode promatran iz vizure autsajdera, modno obrazovana Mirela Holy pripovjeda o onom po čemu je ipak svi bolje poznajemo, hrvatskoj političkoj stvarnosti. Kao što junakinja knjige Vrag nosi Pradu začudno promatra i usput secira okrutan svijet modnih intriga, Mirela Holy se postavlja u istu poziciju progovarajući o svojim doživljajima u svijetu ništa manje okrutne ali i živopisne političke scene u Hrvata. Iako se formalno povukla iz politike, na čitatelju ostaje da zaključi da li je Mirela Holly danas doista autsajder na našoj političkoj sceni?” -Nenad Korkut, modni analitičar “Nakon Komunikacijskih strategija magije, Mirela Holy vodi nas u magiju visoke politike, mnogima neodoljive, makar znaju da je prilično mračna. Parodirajući stil self-help priručnika, britka i duhovita, ova bi knjiga dobro došla Donaldu Trumpu kada bi on čitao.” -Milana Vuković Runjić, književnica

Odjeljci ove stranice. Pomoć za pristupačnost.

ožujka 2017. godine, s početkom u 17 sati u velikoj dvorani Kulturno informativnog centra, Preradovićeva 5 u Zagrebu Mirela Holy, autorica knjige "Vražica nosi Pradu...a Bogovi Konfekciju" odgovarat će na pitanja o svojoj knjizi u kojoj na vrlo duhovit i šaljiv način pripovjeda o političkoj sceni u Hrvata.

POVEZANE KNJIGE