Proljetni skandal

Proljetni skandal - Kleypas, Lisa | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
4,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Proljetni skandal.pdf
ISBN
7315164501508

OPIS

Nakon što je Daisy Bowman tri godine protratila u Londonu, tražeći primjerenog supruga i istodobno moleći se Bogu da ga ne nađe, njezin je otac odlučio stvar uzeti u svoje neumoljive ruke. Ultimatum je glasio – ili će Daisy u dva mjeseca pronaći muža ili će se udati za Matthewa Swifta – muškarca koji je predstavljao oličenje svega što je njezin otac želio od budućeg zeta i svega što je ona istinski prezirala kod muškaraca. Ali Daisy je bila Bowmanica, a one nikad ne priznaju poraz pa se zdušno bacila u potragu za mužem. Udat će se za bilo koga samo da to nije omraženi Matthew Swift. Dok je očajnički tražila prikladnog kandidata kojim će izludjeti svojega oca Daisy nije bilo ni na kraj pameti da bi joj se Matthew mogao svidjeti, a još manje da će između njih buknuti plamen uzajamne strasti i privlačnosti. Na vlastito zaprepaštenje, otkrila je kako se muškarac kojeg je oduvijek prezirala, pretvara u muškarca o kakvom je oduvijek sanjala… Lisa Kleypas jedna je od najpopularnijih američkih autorica ljubavnih romana. Naši su je čitatelji mogli upoznati čitajući romane Slatkorječivi neznanac, Sponzor, Vrag plavih očiju, Djevojka smeđih očiju, Jedne strasne zime, Dogodilo se jedne jeseni, Tajne ljetne noći, Proljetni skandal, Na božićno jutro, Jedne noći u ponoć, Zavedi me u zoru, Iskušaj me u sumrak i U braku do jutra.

Daisy je bila užasnuta, no na vlastito zaprepaštenje, preostalo joj je otkriti kako se muškarac kojeg je oduvijek prezirala pretvara u muškarca o kakvom je sanjala. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Akcija! 149,00 kn.

Odmah. Ako Dejzi ne uspe da nađe pristojnog prosca, otac joj je rekao da će je on udati za onoga za koga on smatra da treba.

POVEZANE KNJIGE