Kompetencijski pristup nastavi hrvatskog jezika

Kompetencijski pristup nastavi hrvatskog jezika - Listeš, Srećko, Grubišić, Linda | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Listeš, Srećko, Grubišić, Linda
DIMENZIJA
7,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Kompetencijski pristup nastavi hrvatskog jezika.pdf
ISBN
4936180730403

OPIS

Kompetencijski pristup nastavi Hrvatskoga jezika vrlo je relevantan, kvalitetan i prijeko potreban teorijski pregled i praktični priručnik koji će biti iznimno koristan nastavnicima Hrvatskoga jezika u osnovnoj i srednjoj školi, kao i studentima i sveučilišnim nastavnicima u području učiteljskih i svih jezičnih studijskih smjerova. Ovaj priručnik pruža pregled ključnih pojmova i praktičnih primjera kojima se nastavnici osvještavaju, obrazuju i ohrabruju da svakodnevno iskoračuju iz ustaljenih oblika poučavanja i uočavaju pomake u jezičnoj vještini i komunikacijskoj osposobljenosti svojih učenika.

Nada Poturiček, psihologinja Elvira Nimac) Predmetni profesori hrvatskoga jezika: Tatjana Doračić Bernarda Gunčić Barbara Mrvoš NN 10/2019 (29.1.2019.), Odluka o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Hrvatski jezik za osnovne škole i gimnazije u Republici Hrvatskoj Kompetencijski pristup nastavi Hrvatskoga jezika vrlo je relevantan, kvalitetan i prijeko potreban teorijski pregled i praktični priručnik koji će biti iznimno koristan nastavnicima Hrvatskoga jezika u osnovnoj i srednjoj školi, kao i studentima i sveučilišnim nastavnicima u području učiteljskih i svih jezičnih studijskih s… 'Kompetencijski pristup nastavi hrvatskog jezika', naslov je udžbenika jednog svaka. U početku ćemo se čuditi nečem što je došlo iz nekog drugog koda, a onda uz razrađenu mašineriju utuvljivanja i dozu prilježnog mentalita postajemo pravovjerni portparoli novokomponiranog jezika. Kompetencijski pristup nastavi Hrvatskoga jezika 2 Tekstualna građa, tiskana .

Prema Nastavnom planu i programu ostvarivanje svrhe i zadaće u nastavi Hrvatskog jezika uključuje ovladavanje standardnim jezikom čemu pridonosi: ˝razvoj ... Nastavne metode i postupci u različitih didaktičara i metodičara imaju različite definicije. Prednost treba dati shvaćanju i određenju metoda i postupaka u svakoj pojedinoj metodici, u ovom slučaju metodici hrvatskog jezika.

POVEZANE KNJIGE