Sastavi zmaja

Sastavi zmaja - Steer, Dugald | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steer, Dugald
DIMENZIJA
4,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Sastavi zmaja.pdf
ISBN
5715858992542

OPIS

Otkrijte svijet zmajeva, njihove osobine, moći i ponašanje u ovoj interaktivnoj knjizi. Upoznajte mitove i legende o zmajevima, njihovo značenje u različitim kulturama i postanite znalac u prepoznavanju vrsta zmajeva. Doznajte kako se kreću, kako neki od njih lete i kako nastaje njihov vatreni dah, a zatim sastavite model zmaja veličine 30 cm s motorom za navijanje i oživite svojeg zmaja. Sastavi zmaja pripada seriji Sagradi raketu, Sastavi T. Rexa i Sastavi robota.

Zato morate naučiti kako kontrolirati zmaja i njegova jahača. Postoji dovoljan broj MMMORPG gdje se pojavljuju zmajevi. Želite li naučiti kako napraviti svog zmaja? Stvarno je jednostavno i zabavno.

Upoznajte mitove i legende o zmajevima, njihovo značenje u različitim kulturama i postanite znalac u prepoznavanju vrsta zmajeva. Doznajte kako se kreću, kako neki od njih lete i kako nastaje njihov ... Sastavi zmaja .

POVEZANE KNJIGE