Planer – Kako postati Jogi

Planer – Kako postati Jogi Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Planer – Kako postati Jogi.pdf
ISBN
7104083220797

OPIS

Jesti, piti, spavati! Malo smijeha, puno kuknjave! Je li to sve?Zar ćeš umrijeti kao crv? Probudi se! Dosegni besmrtnu radost.Šri Svami Satyananda SarasvatiDragi čitatelju, joga oslobađa kreativni potencijal života. Svakodnevno vježbanje izgrađuje unutarnju snagu i prirodnu otpornost tijela, ono zadire u srž problema umjesto da se bavi simptomima i tako razvija osjećaj oslanjanja na vlastite snage i samopouzdanja. Za razliku od sporta, u jogi nema natjecanja. Izazov je vlastita snaga volje. Ovaj je dnevnik tu da bi te nadahnuo i ohrabrio na najljepšem putovanju – putovanju prema samospoznaji koje može početi i na prostirci za jogu. Namijenjen je bilježenju znanja, dojmova i pitanja, koji se prirodno pojavljuju nakon satova i radionica joge. Pamćenje je nepouzdano; radije bilježi –piši i skiciraj. Neka bude jedinstvo između uma, tijela i duše. Neka ti joga donese osjećaj unutarnjeg i vanjskog sklada.Na sva svoja pitanja možeš odgovoriti sam. Učitelj je u tebi.– Šri Svami Satyananda Sarasvati

Iako je ne smatramo treningom visokog intenziteta, u 90 minuta joge ... Otkrivamo ti 5 elementarnih izraza koja potječu iz sanksrta koje bi svaki jogi trebao znati. Ovaj drevni jezik potječe iz južne Indije, a koriste ih svi jogiji jer se i sama ova disciplina rodila u toj izrazito duhovnoj zemlji, prenosi Yoga Journal. Kako postati jogi - planer.

Što više vremena provodite na prostirki, to će vam biti važniji njen kvalitet, tekstura, debljina, miris ... Planer - Kako postati Jogi. 49,00 kn.

POVEZANE KNJIGE