Iznuđivač

Iznuđivač - Grisham, John | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
11,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Iznuđivač.pdf
ISBN
3537793304642

OPIS

U cijeloj povijesti SAD-a ubijena su četvorica saveznih sudaca. Savezni sudac Raymond Fawcett upravo je postao peti. Njegovo tijelo, kao i tijelo njegove tajnice, pronađeno je u sučevoj zabačenoj kućici kraj jezera kamo je često odlazio na odmor i opuštanje. U kućici nema tragova borbe ili provale, osim razvaljenog sefa, pa FBI nema nikakvih čvrstih tragova ni osumnjičenika. Pritisak je sve veći i traži se krivac. Samo jedan čovjek zna tko je ubojica i što se nalazilo u sučevom sefu. Njegovo ime je Malcom Bannister i bivši je odvjetnik. Trenutno se nalazi u saveznom zatvoru u Frostburgu gdje služi desetogodišnju kaznu zbog reketarenja. Ovo je njegova prilika koju je čekao pet godina i ima jako dobar plan kako da izađe iz zatvora i izravna račune s FBI-jem. No, ništa nije kako se čini i sve je dozvoljeno u novom, uzbudljivom romanu najboljeg autora pravničkih trilera Johnu Grishamu. Prijevod: Damir Biličić

Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min iznuđivač prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Iznuđivač je 47-godišnjaku u više navrata, prijeteći mu ubojstvom i sakaćenjem, iznudio 30.000 njemačkih maraka, automobil, motocikl te stan u Splitu Na vrh Uvjeti korištenja Politika privatnosti Oglašavanje Izbori - cjenik Impressum Politika kolačića U Širokom uhićen iznuđivač.

listopad 2020. 08:16. Uhićen iznuđivač "s metkom u cijevi" Objavljeno: 24.

POVEZANE KNJIGE