Svaki je početak nenamjeran

Svaki je početak nenamjeran - Moura Isabel, Maria | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moura Isabel, Maria
DIMENZIJA
3,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Svaki je početak nenamjeran.pdf
ISBN
9292161881314

OPIS

Ovo je izrazito erotski roman, koji je napisala i potpisala žena, i koji nam otvoreno i bez okolišanja iznosi svijet žudnje i ostvarenja ženskih užitaka. …u ovom romanu uranjamo u uredske zahode, u znatiželju jedne žene koja nastoji otresti prašinu pravila kojima su je podučili, malu činovnicu seoskog podrijetla koja je izašla ispod mamine suknje pune savjeta, čije je zabrane prate skoro cijeli život, ali na neki način i uzbuđuju, jer upravo kršenje zabrana u ovom romanu ima posebno snažnu afrodizijačku vrijednost. Diskurs pripovjedačice katkad neobično poetičan, katkad sirov i dosta šokantan, nije stilski dorađen u nesretnoj priči protagonistice, nego se prirodno stapa s neposrednim govorom, sivim i neprikladnim govorom jednog otuđenog siromaštva koje razmišlja o moralu kastriranih žena, stvarajući zgusnutu, žitku stvarnost, toplu i požudnu, ali istodobno s naznakama tuge i očaja. Ukratko rečeno, Maria Isabel Moura je pripovjedačica koja se svrstava u red jednoga Sadea, Henrya Millera, Anaïs Nin. (iz pogovora Urbana Tavaresa Rodriguesa)

Svaki je početak nenamjeran. Maria Isabel Moura. Mucanje je nenamjeran poremećaj govora kojeg karakterizira ponavljanje riječi ili slogova, te ponekad nemogućnost izgovaranja cijelih riječi.

VBZ online bookstore; Naše knjižare; Kontakti; Akcija; EU Projekti; ESIF; Uvjeti prodaje Ako srećete tu osobu često, znate kako se ona ponaša, šta radi, svaki njen gest, sve. I nekako postaje više smešno, nego što boli.

POVEZANE KNJIGE