Dr. Pliško: Pacijent Šnjofko

Dr. Pliško: Pacijent Šnjofko Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Dr. Pliško: Pacijent Šnjofko.pdf
ISBN
8495067255672

OPIS

Doktorica Pliško liječnica je za igračke i uvijek im rado pomaže kad god ih muče različite zdravstvene tegobe. U ovoj priči obavlja posao veterinarke jer je njezin pacijent psić Šnjofko. Slikovnica za najmlađe nastala je prema popularnom animiranom serijalu.

Kako se dodaje, u toku jučerašnjeg dana jedan pacijent transportovan je na dalje lečenje u Klinički centar Niš. Njezin osnivač i vlasnik, poznati ortoped prof. dr.

Upisom svog imena i elektronske pošte možete se prijaviti za primanje obavijesti Pacijent.hr. U prokupačkoj Opštoj bolnici "Dr Aleksa Savić" trenutno je hospitalizovano 38 pacijenata sa teritorije Topličkog okruga, dok je kod 28 pacijenata potvrđeno prisustvo virusa Kovid 19. Kako se dodaje, u toku jučerašnjeg dana jedan pacijent transportovan je na dalje lečenje u Klinički centar Niš. Njezin osnivač i vlasnik, poznati ortoped prof.

POVEZANE KNJIGE