Magisterium 1: Željezni ispit

Magisterium 1: Željezni ispit - Black, Holly | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Black, Holly
DIMENZIJA
12,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Magisterium 1: Željezni ispit.pdf
ISBN
8188980714748

OPIS

Od dviju spisateljskih superzvijezda, Holly Black i Cassandre Clare, stiže Željezni ispit – sjajna knjiga za mlade u izdanju Egmonta. U središtu pozornosti su učenici Magisteriuma, akademije za čarobnjake i sve one sa sklonošću prema magiji. U prvoj knjizi fantastične serije MAGISTERIUM mlade čitatelje očekuje uzbudljiva i očaravajuća priča, složeno istraživanje dobra i zla. Željezni ispit tek je početak, najveći ispit tek dolazi… Samo su odabrani pozvani na Željezni ispit. Svi su spremni dati sve od sebe da ga polože. Svi osim Calluma Hunta. Otkad zna za sebe, njegov otac Alastair govori mu da je magija opasna i da donosi samo nevolje. Call čini sve da na ispitu bude najgori – i to mu polazi za rukom. Unatoč tome i na iznenađenje svih osim Callova oca, majstor Rufus odabire Calla za jednog od svojih šegrta. Dječak odlazi u zlokobni Magisterium, smješten u podzemnim špiljama Virginije. Ondje otkriva da je Magisterium nevjerojatno i uzbudljivo mjesto puno tajni i izazova. To je mjesto gdje Call prvi put u životu stječe prave prijatelje, Tamaru i Aarona, ali i mjesto na kojem će otkriti mračne tajne iz vlastite prošlosti. Uzbudljiv i neočekivan rasplet natjerat će sve čitatelje da preispitaju svoje poimanje dobra i zla.„Napeta priča o sazrijevanju koja preuzima odlike žanra, ali čitatelja stalno drži u neizvjesnosti… Neobičan podzemni svijet Magisteriuma živo je dočaran, a splet zlokobnih otkrića ostavlja čitatelja u napetosti da što prije sazna što će se poslije zbiti.“ – Publishers Weekly „Callum je sjajan sa svojim nesigurnostima i stalnim promišljanjima te nenadanim naletima hrabrosti… sigurno će se mnogu čitatelji prepoznati u njemu. Obećavajući početak kompleksnog istraživanja dobra i zla, odanosti i prijateljstva.“ – Kirkus „Autorice su u Magisteriumu kreirale jedinstven svijet, vješto izbjegavajući klišeje koji su doveli do zasićenosti čitatelja romanima o „školama za čarobnjake“ nastalih na valu popularnosti Harryja Pottera.“ – School Library Journal

Gregov dnevnik: sumorna stvarnost Peirce, Lincoln. Natko Veliki: nitko kao Natko Pastis, Stephan.

U prvom dijelu serijala Callum dobiva poziv na Željezni ispit čiji prolaz omogućava upis na Magisterium, akademiju za čarobnjake. knjige. 18.

POVEZANE KNJIGE