Magisterium 2: Bakrena rukavica

Magisterium 2: Bakrena rukavica - Black, Holly | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Black, Holly
DIMENZIJA
9,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Magisterium 2: Bakrena rukavica.pdf
ISBN
6139376462819

OPIS

Drugi dio fantastičnog serijala za mlade Magisterium prati život glavnog lika Calluma Hunta nakon završene prve godine akademije za čarobnjake. Call ne provodi bezbrižne ljetne praznike kao njegovi vršnjaci. Kada otkrije da ga vlastiti otac želi pod svaku cijenu spriječiti da se bavi magijom, bježi od kuće u Magisterium. Ubrzo nakon početka nove školske godine nestaje Alkahest, čarobna rukavica koja čarobnjaku može oduzeti sposobnost bavljenja magijom. Sumnja pada na Alastaira Hunta. Uvjeren u očevu nevinost Call uz pomoć Tamare i Aarona kreće u opasnu avanturu u kojoj će se njihovo prijateljstvo naći u iskušenju, a na površinu će isplivati i neke dobro čuvane tajne.

Pročitaj odlomak. Bakrena rukavica !! Magisterium knjiga 2.

FORMAT 147 x 228 mm BROJ STRANICA 302 stranica UVEZ Meki uvez MASA 0.30 kg. Bakrena rukavica druga je knjiga iz serijala Magisterium˝. Callum Hunt ljetne praznike ne provodi kao ostala djeca jer se većina djece ujesen ne vraća u čarobnjački svijet Magisteriuma.

POVEZANE KNJIGE