Čudo u Poskokovoj Dragi

Čudo u Poskokovoj Dragi - Tomić, Ante | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomić, Ante
DIMENZIJA
12,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Čudo u Poskokovoj Dragi.pdf
ISBN
3725289661327

OPIS

Čudo u Poskokovoj Dragi Ante Tomića novi je fenomenalni, humoristički roman ispunjen sjajnim dijalozima, iznenadnim obratima i napetim filmičnim situacijama.Tomićevi likovi čitatelje će ponovno nasmijati do suza jer autor i dalje voli svoje likove, čak i kada se čini da im se pomalo ruga. Ironija kojom presvlači naizgled grubi i primitivni mentalitet laka je poput najfinije svile. Čudo u Poskokovoj Dragi sigurno je najkompleksnije autorovo ostvarenje do sada. Umješno ispreplićući elemente vodvilja, stare holivudske komedije, trilera, romana ceste i komedije zabune, Tomić je napisao divan humoristički roman koji će čitatelji odmah zavoljeti. Ovo je nedvojbeni dokaz jednog velikog spisateljskog umijeća – svi romaneskni elementi ovoga su puta našli svoje mjesto u jednoj slatko-gorkoj komediji, smještenoj u prepoznatljivom vremenu i prostoru.

Predstava je premijerno izvedena 25. rujna 2010., čime je Kerempuh nastavio uspješnu suradnju s Antom Tomićem , započetu postavom romana Ništa nas ne smije iznenaditi 2004.

12:26 21.04.2011 infocentar. Kultura Ante Tomić: Čudo u Poskokovoj Dragi.

POVEZANE KNJIGE