Pismo

Pismo - Hughes, Katheyn | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hughes, Katheyn
DIMENZIJA
5,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Pismo.pdf
ISBN
5259486557301

OPIS

Svako toliko pojavi se ljubavna priča koja nas podsjeti kako nam ponekad, u našim najtežim trenucima, nada osvijetli put …Tina Craig radi od jutra do sutra i volontira u trgovini rabljenom robom kako bi pobjegla iz nesretnog doma i supruga zlostavljača. Provjeravajućim džepove nošena odijela, pronalazi staro pismo u još uvijek zalijepljenoj omotnici s poštanskom markom. Tina otvori pismo i pročita ga, a ta odluka zauvijek će promijeniti tijek njezina života. Pismo je napisano 4. rujna 1939. godine i ona je ganuta sadržajem pisma te činjenicom da pismo nikada nije stiglo na pravu adresu. Kreće u potragu za autorom i primateljem toga pisma, želeći doznati što se je s njima dogodilo … Billy Stirling zna da se ponio kao budala, ali se nada da će ispraviti najveću pogrešku svojega života. Četvrtog rujna 1939. sjeda i piše pismo za koje se nada da će promijeniti njegovu budućnost, nesvjestan činjenice da pismo nitko neće pročitati 34 godine… To će pismo, na kraju, promijeniti mnoge živote i sudbine – na više načina no što je Billy mogao pretpostaviti. Uronite u roman o životnim pričama dviju žena, odvojenih desetljećima, ali povezanih svojim sudbinama. Roman je to o ljubavi, gubitku i neočekivanim posljedicama u životima zlostavljane domaćice iz 70-ih godina prošlog stoljeća i djevojci sa samog početka Drugoga svjetskog rata. Vrijeme je da otvorite Pismo i otkrijete roman koji je slomio tisuće srca …

Više. Kućni kovčežić (poštanski sandučić, kaslić) trebao bi se nalaziti u prizemlju stambene zgrade ili na pročelju, to jest na ulazu u dvorište obiteljske kuće.

As finanças se tornaram ainda mais divertidas de trabalhar, pois possibilitamos casos de uso de pagamentos totalmente novos, e os sistemas de engenharia para trabalhar de forma resiliente em escala na nuvem são uma explosão de desafios e aprendizados. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam PISMO. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu PISMO. Pismo File Mount Audit Package.

POVEZANE KNJIGE