Povijest – Velika ilustrirana enciklopedija

Povijest – Velika ilustrirana enciklopedija PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Povijest – Velika ilustrirana enciklopedija.pdf
ISBN
6481003397545

OPIS

Privlačne stranice Velike ilustrirane enciklopedije povijest oblikovane su s mislima na vas. Važno je što na njima s lakoćom možete pronaći ključne podatke. Tako ćete ih brže i na dulje vrijeme zapamtiti. Još je važnije smisleno ih povezati. To vam omogućava cjelovit pregled povijesnog tijeka. I konačno – važno je da pri tome i uživate.Iscrpno – o najvažnijim događajima, prijelomnim trenucima i osobama. Privlačno – uz pomoć više od 2000 izuzetnih slika, fotografija i ilustracija. Cjelovito – od prvih lovaca u Africi do pada tornjeva WTC-a u New Yorku 11. rujna 2001. Objektivno – bez ideoloških prosudbi i samo uz pomoć nepobitnih činjenica. Sažmimo u nekoliko riječi prednosti jedne od najcjelovitijih, najpreglednijih i najobjektivnijih povijesnih knjiga koje je moguće naći kod nas i u inozemstvu: – 612 strana jasnih, jezgrovitih, objektivnih, privlačno predstavljenih spoznaja o čovjekovoj prošlosti – više od 2000 fotografija, shematičnih prikaza, reprodukcija umjetničkih djela koji knjigu pretvaraju u užitak za oko, a ujedno i omogućavaju da s lakoćom zapamtite sve najbitnije događaje – deseci tabličnih prikaza i vremenske crte koji Vam tijek povijesti prikazuju kao smislenu cjelinu – posebne stranice posvećene ključnim osobama i prijelomnim događajima – dodatak s najvažnijim događajima iz povijesti svih međunarodno priznatih država – proširen, samo za ovo izdanje pripremljen pregled hrvatske povijesti S takvom enciklopedijom ćete u putovanju kroz prošlost iz svojeg udobnog naslonjača nesumnjivo uživati kao nikada dosad. Teško je, naime, naći povijesnu knjigu koja mnoštvo godina i podataka na tako učinkovit način pretvara u napete, privlačne, zanimljive priče, koje vam ne daju mira i koje ćete čitati uvijek iznova.

Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min POVIJEST : velika ilustrirana enciklopedija : od osvita civilizacije do suvremenog doba / [savjetnik Adam Hart-Davis ; urednik Vid Jakša Opačić ; prijevod s engleskog Ruđer Jeny]. - Zagreb : Mozaik knjiga, 2009.

13 Živali: Velika ilustrirana enciklopedija Trda - 04. dec 2020.

POVEZANE KNJIGE