Mojsijev kod

Mojsijev kod - Twyman, James F. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Twyman, James F.
DIMENZIJA
11,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Mojsijev kod.pdf
ISBN
4471745799995

OPIS

Knjiga koja je sva dostignuća Tajne uspješno uklopila u katolički svjetonazorJe li moguće da je Mojsije prije gotovo 3500 godina dobio tajnu za privlačenje svega što uopće možete poželjeti? Mojsijevim kodom najprije su izvedena neka od najvećih čuda u povijesti, ali nakon toga je skriven i njime su se smjeli koristiti samo oni koji su mogli pristupiti inicijaciji najvišeg stupnja. James Twyman prvi put razotkriva taj kod, pokazujući nam kako se njime možemo koristiti da bismo promijenili svoj život, pa čak i svijet. Koristeći se metodama s ovih stranica, otkrit ćete kako u vlastiti život integrirati najmoćniji instrument kreiranja stvarnosti u povijesti čovječanstva. U samom središtu Mojsijeva koda skrivena je istinska funkcija i praksa Zakona privlačnosti. Možda vam je rečeno da se taj zakon koristi za dobivanje onoga što želite, što će vam, prema vašem mišljenju, pružiti ispunjeniji život. No, što ako je to samo prvi korak i što ako dešifriranje Mojsijeva koda više ovisi o onome što ste voljni dati, nego o onome što želite dobiti? To bi značilo da već posjedujete vještine stvaranja svega što ste ikada poželjeli, i to ovoga trenutka. Prevela: Radha Rojc Belčec

Je li moguće da je Mojsije prije gotovo 3500 godina dobio tajnu za privlačenje svega što uopće možete poželjeti? Mojsijevim kodom najprije su izvedena neka od najvećih čuda u povijesti, ali nakon toga je skriven i ... Antikvarne knjige: Mojsijev kod, James F. Twyman, 978-953-304-034-9 - Ostalo - Naslov originala: James F.

Renesansni umjetnici posebo venecijanski (mletački), prikazuju dvorane i poslugu svojega vremena, sa psima. ... MOJSIJEV život doista je bio ispunjen neobičnim događajima.

POVEZANE KNJIGE