Charles Darwin i njegova pustolovina

Charles Darwin i njegova pustolovina - Twist, Clint | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Twist, Clint
DIMENZIJA
8,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Charles Darwin i njegova pustolovina.pdf
ISBN
4507100496851

OPIS

Ove godine obilježavamo 200 godina rođenja Charlesa Darwina, najpoznatijeg prirodoslovca i oca teorije evolucije. Darwin je na svom legendarnom putovanju istraživačkim brodom Beagle otkrio mnoge biljke i životinje i upoznao razne ljude, a ova knjiga prati njegov dnevnik te donosi izvatke iz njega, dijelove pisama i kasnijih djela, podatke o suradnicima i važnim osobama u njegovom životu koje su utjecale na njega i njegov rad. Uz mnoštvo crteža, slika, zemljovida i fotografija zanimljivo i maštovito nas uvodi u istraživački svijet prirodoslovlja.

J.. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Charles Darwin, najpoznatiji prirodoslovac i otac teorije evolucije, na svom je legendarnom putovanju istraživačkim brodom Beagle otkrio mnoge biljke i životinje i upoznao razne ljude, a ova knjiga prati njegov dnevnik te donosi izvatke iz njega, dijelove pisama i kasnijih djela, podatke o suradnicima i važnim osobama u njegovom životu koje su utjecale na njega i njegov rad. Charles Robert Darwin, FRS, angleški naravoslovec, biolog in geolog * 12.

V skupni publikaciji z Alfredom Russelom Wallaceom je ... Charles Darwin i njegova pustolovina Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE