50 ideja za bojenje zidova

50 ideja za bojenje zidova - McCauley, Gail E. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McCauley, Gail E.
DIMENZIJA
8,86 MB
NAZIV DATOTEKE
50 ideja za bojenje zidova.pdf
ISBN
4741761540336

OPIS

50 ideja za bojenje zidova – Jednostavne tehnike za dekoriranje prostoraOvaj priručnik prikazuje kako možete na zidovima u svom domu samostalno stvoriti zanimljive stilske efekte bojom, koje možete vidjeti u časopisima o uređenju interijera.Današnje tehnike dekorativnog bojenja zidova će preobraziti svaku prostoriju svojim zanimljivim uzorcima, primamljivim bojama i bogatim teksturama. 50 ideja za bojenje zidova vam pokazuje kako možete ovu čaroliju postići i sami. Pedeset ideja uključuje tehnike koje koriste posebne aplikatore, lažno finiširanje koje oponaša gotovo sve materijale od kamena do tkanine, smione geometrijske oblike i raznolike zidne ukrase. Možete postići najrazličitiji izgled pomoću svake metode, jednostavno mijenjajući boju ili aplikatore. Iako neke tehnike zahtijevaju posebne alate za bojenje, brojnima su potrebni samo običan kist i valjak za bojenje ili uobičajeni predmeti (na primjer, folija sa zračnim mjehurićima). Sa pedeset različitih mogućnosti, lako ćete odabrati tehniku bojenja koja je najbolja za vaš sljedeći dekorativni projekt. Uvod za svaku tehniku daje vam savjete o dekoraciji i praktične informacije koje će vam pomoći u odluci.Za svaku tehniku bojenja zida prikazan je veliki uzorak konačnog izgleda. Potom je tehnika objašnjena i prikazana fotografijama korak po korak. Slijedite upute i fotografije i bit ćete uspješni čak i ako nemate nikakvog iskustva sa bojenjem. U posljednjem dijelu knjige se nalazi poglavlje o osnovama bojenja poput vrsta boja, pripreme zida (koja je važna), te rada sa kistom i valjkom.

99,00 kn 69,00 kn. 50 ideja za bojenje zidova količina.

Ako kazalište Osim toga, vlasnici dugi hodnici trebaju se pobrinuti za izravnavanje razlike u 50 IDEJA ZA BOJENJE ZIDOVA PDF - Popravak u hodniku: 50 izvornih ideja za fotografski dizajn. Ako kazalište Osim toga, vlasnici dugi hodnici trebaju se pobrinuti za izravnavanje razlike u Sve popularne i nove tehnike dekoracije zidova prikazane na jednostavan način.

POVEZANE KNJIGE