Patofiziologija – zadaci za problemske seminare 2.izdanje

Patofiziologija – zadaci za problemske seminare 2.izdanje - Gamulin, Stjepan | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gamulin, Stjepan
DIMENZIJA
12,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Patofiziologija – zadaci za problemske seminare 2.izdanje.pdf
ISBN
6884155345366

OPIS

Drugo obnovljeno i izmijenjeno izdanje ove knjige prilagođeno je i prati novine u šestom izdanju udžbenika Patofiziologija, Knjiga prva. Student prolazi četiri razine obradbe problema pri čemu istodobno vježba i studira raščlambu (analitički pristup) i integraciju podataka (cjelovita sinteza) o predmetu. Katedra za patofiziologiju drži da je ova metodologija primjeren odgovor na zahtjeve bolonjskog preobražaja visokoškolske nastave. Studentovo aktivno rješavanje etiopatogenetskih uzročnosti, otkrivanje dodatnih mogućih međudjelovanja te spoznaja o množini istodobnih procesa, gradi solidan put za razumijevanje patobiologije. Time je studentima i liječnicima olakšano snalaženje i razumijevanje naravi bolesti, te pospješeno kvalitetno ostvarenje njihovih profesionalnih ciljeva na korist bolesnika.

I Podatci o kolegiju za mrežne stranice fakulteta O kolegiju (kratak opis kolegija, opće upute, gdje se i u kojem obliku organizira nastava, potreban pribor, upute o pohađanju i Patofiziologija sekundarne osteoporoze izazvane glukokortikoidima (ekspozicije problema postmenopauzalne osteoporoze i sekundarne osteoporoze, izrada etiopatogenetskog algoritma, te sistematizacija i kvantitativno razmatranje) (S) ... Zadaci za problemske seminare II izdanje, Medicinska Naklada, Zagreb, 2006.

STUDIJ: MEDICINA, 3.GODINA. PATOFIZIOLOGIJA - MEDICINA (AK.GOD.

POVEZANE KNJIGE