Nuklearna medicina u dijagn.bolesti kostiju i zglobova

Nuklearna medicina u dijagn.bolesti kostiju i zglobova - Dodig, Damir | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dodig, Damir
DIMENZIJA
11,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Nuklearna medicina u dijagn.bolesti kostiju i zglobova.pdf
ISBN
9737841654334

OPIS

Udžbenik će biti koristan svima koji skrbe za bolesnike s bolestima kostiju i zglobova kao putokaz za dijagnostičke postupke i svakodnevni život. Namijenjen polaznicima poslijediplomskog studija iz nuklearne medicine, studentima medicine i specijalizantima, uz opširan prikaz kliničkih entiteta za čiju je dijagnostiku scintografija kostiju i zglobova korisna, ovo je prvi takav udžbenik na hrvatskom jeziku radi čega je njegov sadržaj koristan i za šira područja medicinske struke

Opseg: 127 stranica. Uvez: meki, plastificiran.

zsscintigrafija kosti i zglobova cintigrafija kosti i zglobova S S TcTc--99m 99m ... zavulzijjpa u području stidnih kostiju. Nuklearna medicina (tel 022/641-760): 1.ULTRAZVUK - ultrazvuk štitne žlijezde - ultrazvuk paratireoidnih žlijezda - ultrazvuk limfnih čvorova vrata - citološka punkcija svega navedenog - terapija bolesti štitnjače; 2.DENZITOMETRIJA KOSTI.

POVEZANE KNJIGE