Nomotehnika u radnom pravu i pravu zaštite na radu

Nomotehnika u radnom pravu i pravu zaštite na radu - Učur, Marinko Đ. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Učur, Marinko Đ.
DIMENZIJA
5,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Nomotehnika u radnom pravu i pravu zaštite na radu.pdf
ISBN
6280175783671

OPIS

Nomotehnika u radnom pravu i pravu zaštite na radu

Procesna pravila u sporu kojim se traži zaštita od uznemiravanja/ diskriminacije/mobbinga 28. Zaštita na radu odnosi se na sve osobe u rad-nom angažiranju, prvenstveno u radnom odno-su. U odredbama propisa o zaštiti na radu sadr-žana su prava, obveze i odgovornosti subjekata pravnih odnosa u pravu zaštite na radu.

Praksa ESLJP u radnom pravu najviše dolazi do izražaja na području zaštite privatnosti radnika, slobode izražavanja, obveze vraćanja stečenog bez osnove, zaštite od diskriminacije ... Pravilnik o radu - osvrt na neke probleme u praksi 24.02.2014 Pravilnici o radu su jedan od izvora radnog prava u Republici Hrvatskoj. Sukladno Zakonu o radu, na njihovo donošenje obvezni su isključivo poslodavci koji zapošljavaju više od 20 radnika.Naravno, to ne znači da poslodavci koji zapošljavaju manje od 20 radnika ne smiju donijeti pravilnik o radu, već samo oni na to nisu ... 3.

POVEZANE KNJIGE