Rasprava o nadležnosti

Rasprava o nadležnosti - Skupina Autora | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Skupina Autora
DIMENZIJA
10,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Rasprava o nadležnosti.pdf
ISBN
9066053031987

OPIS

Rasprava o nadležnosti. Tužba zbog genocida u Hrvatskoj 1991.-1995. pred Međunarodnim sudom pravde.

| 11:28 > 14:58. Predsednik Ustavnog suda Srbije Dragiša Slijepčević najavio je za ... Na sudu Europske unije u Luksemburgu održava se rasprava o slovenskoj tužbi protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražnog sporazuma, točnije rasprava o nadležnosti suda u tom postupku.

Pred Velikim vijeće Suda EU-a u Luxembourgu održat će se usmena rasprava o tome je li taj sud nadležan za spor koji je pokrenula ... Ovog tjedna će se pred Sudom EU-a u Luxembourgu održati usmena rasprava o nadležnosti tog suda u sporu koji je Slovenija pokrenula protiv Hrvatske zbog navodne povrede prava EU uzrokovane neprovedbom odluke arbitražnog suda o granici, a zastupnici Europskog parlamenta pripremat će se za sljedeću plenarnu sjednicu na kojoj će glasovati o predloženoj novoj predsjednici... Javna rasprava o preuzimanju nadležnosti nad obrazovanjem Detalji LOKALNE 25 Travanj 2019 . kiseljak Na temelju članka 15.

POVEZANE KNJIGE