Pogled u zvjezdano nebo

Pogled u zvjezdano nebo - Grego, Peter | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grego, Peter
DIMENZIJA
8,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Pogled u zvjezdano nebo.pdf
ISBN
5846936979639

OPIS

Privlači vas astronomija i razmišljate o njoj kao svojem hobiju?Izdanje biblioteke treba znati… idealan je priručnik za amatersko bavljenje astronomijom: Što kupiti za amatersko opažanje nebeskih tijela i pojava? Koje su zvijezde i kada u godini vidljive s pojedinih lokacija? Kojim se tajnama približavamo kao opažači svemira? Kako se uputiti u čudesan svijet neba nad nama i uživati u njegovoj ljepoti? Sadrži: – odabir dvogleda i teleskopa – osnove opažačke astronomije – detaljne karte, crteže i opise nebeskih objekata u pojedinim zviježđima – korak dalje, bilježenje nebeskih pojava i još mnogo, mnogo više

Javi prijatelju o ovom proizvodu. Pratite nas: Ukrasite vaš prostor: Subota 09 Siječanj, 2021 : 40085809 zahtjeva od Utorak 03 Rujan, 2002 : Zgombić & Partneri d.o.o.

2009.) ( 2/4/2009) INSTALIRAN SEVAN CRO ... ZALJUBLJENIKE u zvjezdano nebo čeka prava poslastica za božićne blagdane - veliko poravnanje Jupitera i Saturna. Ovakvo rijetko poravnanje zadnji put se dogodilo prije 400 godina.

POVEZANE KNJIGE