Likovna kultura 6 udžbenik VBZ

Likovna kultura 6 udžbenik VBZ - Cimić | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cimić
DIMENZIJA
8,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Likovna kultura 6 udžbenik VBZ.pdf
ISBN
8315447020520

OPIS

udžbenik iz likovne kulture za 6. razred osnovne škole.suvremeni udžbenik koji učeniku ne nudi gotove odgovore i rješenja, nego sadržaje i metode koji ga potiču na samostalno istraživanje i izražavanje.

Učenike potičemo da na primjerima iz daleke i nedavne prošlosti propituju lokalna i globalna pitanja, razumiju ... 6 Crtanje - Crta kao dominanta Upoznajmo jedan poseban tip crteža zvan kroki (francuski croquis). Kroki se treba sastojati od svega nekoliko crta, zbog čega ga treba nacrtati što brže (obično u tridesetak sekunda). Likovna kultura 6 je udžbenik koji predstavlja nastavak putovanja kroz svet umetnosti.

razred osnovne škole 130 din . Likovna kultura za gimnazije i ... Likovni sat 8: udžbenik likovne kulture za osmi razred osnovne škole; Dražen Jerabek, Gordana Jerabek, Blanka Petrinec-Fulir, Natalija Stipetić-Čus.

POVEZANE KNJIGE