Kašice

Kašice - Ivankov, Hana | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivankov, Hana
DIMENZIJA
6,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Kašice.pdf
ISBN
2782629250082

OPIS

Vodič o dohrani za roditelje početnike i bebe kritičare Stiglo je vrijeme za dohranu, a ne znate s kojim namirnicama započeti te kada i na koji način uvoditi nove okuse u život vaše bebe? Ili vam jednostavno nedostaje ideja za pripremu ukusnih kašica? S istim se problemima prije ili kasnije suočavaju svi roditelji koji svojoj bebi iz dana u dan žele pripremati zdravu i prirodnu dohranu. U ovoj knjizi ćete pronaći: -brojne ideje za pripremu kašica -mnoštvo korisnih savjeta -detaljni opis pripreme obroka -važne činjenice o dohrani koje ne smijete zaboraviti -najbolje kombinacije hrane -savjete kako izbjeći alergije Kuhajte svojoj bebi s lakoćom i samopouzdanjem! Učinite dječje obroke raznovrsnijima, a svakodnevna priprema kašica neka vam bude zabavna i jednostavna.

Je li 6 mjeseci vrijeme za uvođenje prve kašice? Ne postoji točno vrijeme kada bi bebi trebali ponuditi prvu kašicu. Kada pripremate kašice s mlijekom, to činite s majčinim mlijekom ili adekvatnim mliječnim pripravkom. Ako pripremate žitarice, skuhajte ih prvo u vodi i nakon toga im dodajte mlijeko! Mlijeko se ne bi smjelo kuhati.

Kako bi sačuvala što više hranjivih tvari iz voća i povrća, pokušaj ih pripremati na pari. Budući da probavni sustav bebe nije u potpunosti razvijen do oko 1.

POVEZANE KNJIGE