Trump 101 – Put k uspjehu

Trump 101 – Put k uspjehu - McIver, Meredith | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McIver, Meredith
DIMENZIJA
6,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Trump 101 – Put k uspjehu.pdf
ISBN
3702669885595

OPIS

Ne gubite vrijeme na posao koji ne volite; strast će vam pomoći da budete učinkovitiji.Poznajem ljude koji su imali fantastične ideje, ali ih nikako nisu uspijeli pokrenuti s mrtve točke, jer su svemu pristupili mlako. Smatrali su kako će njihove ideje već nekako pronaći put same od sebe ili su mislili kako je sama činjenica da imaju ideju dovoljna. Dopustite mi da vam nešto kažem – to nije dovoljno. I nikada neće biti. Ako ideju želite ostvariti, morate djelovati. Nedostaje li vam motivacije, entuzijazma – vaša će sjajna ideja prikupljati prašinu na radnom stolu ili unutar vaše glave i od nje neće biti ništa. Nedostatak strastvenosti često čini onu bitnu razliku između neuspjeha i uspjeha. – ulomak iz Trump 101Za uspjeh u poslovnom svijetu potrebno je puno više od marljivoga rada i dobre ideje. Morate biti ustrajni, čvrsti, samopouzdani, znatiželjni, prilagodljivi, strastveni, strpljivi i zaljubljeni u ono čime se bavite. Neke ste od ovih karakteristika vjerojatno dobili rođenjem, dok ostale možete i morate razvijati. Kako u tome uspjeti možete naučiti od najboljega među najboljima – od Donalda Trumpa.

"Poznajem ljude koji su imali fantastične ideje, ali ih nikako nisu uspijeli pokrenuti s mrtve točke, jer su svemu pristupili mlako. Smatrali su kako će njihove ideje već nekako pronaći put same od sebe ili su mislili kako je sama… Trump 101, put k uspjehu - Meredith Mclver, Donald J.

"I don't see how Donald Trump could be reelected to the presidency again," Sen. Lisa Murkowski (R-Alaska), who on Tuesday voted to proceed with the trial, told reporters during a dinner break. Trump tvrdio da Katar podržava terorizam, pa im prodao 12 milijardi dolara naoružanja SAD je prodao Kataru 12 milijardi dolara vrijedne borbene avione, samo nekoliko dana nakon što je Trump iskritizirao tu zemlju da je "visoko rangirani sponzor terorizma".

POVEZANE KNJIGE