Hoćeš li biti tu?

Hoćeš li biti tu? - Musso, Guillaume | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Musso, Guillaume
DIMENZIJA
3,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Hoćeš li biti tu?.pdf
ISBN
3717207891864

OPIS

Roman Hoćeš li biti tu? priča je o vječnoj temi: što bismo učinili kada bismo se vratili u prošlost i možda mogli promijeniti svoju sudbinu. Vodeći nas majstor ski kroz živote svojih glavnih likova, Musso plete priču smještenu dijelom na ulice San Francisca, a dijelom u Floridu. lnače uspješan liječnik Elliot Cooper nalazi se u naizgled bezizlaznoj životnoj situaciji – boluje od neizlječive bolesti i svjestan je da mu se bliži kraj. Kada je u humanitarnoj misiji u Kambodži požrtvovnošću i humanošću stekao povje renje i zahvalnost jednog starijeg stanovnika, ovaj mu je kao znak zahvalnosti poklonio bočicu s pilulama pomoću kojih se Eliot mogao vratiti u prošlost. Isprobavši prvu pilulu Elliot je isprva mislio da se radi o nekom halucinogenom sredstvu, no prošlost i sadašnjost počinju se uskoro ispreplitati na uzbudljiv način. Elliot sreće i svoju davno umrlu ljubav i dolazi u iskušenje da mijenja sudbinu – svoju, svojih prijatelja, a time i svijeta u cjelini. Čitajući knjigu naći ćete se u labirintu izmiješanog vremensko-prostornog kontinuuma, kroz koji će vas Musso provesti rukom sigurnog kormilara.

Knjiga pod nakladom Ibis grafika izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Roman Hoćeš li biti tu? priča je o vječnoj temi: što bismo učinili kada bismo se vratili u prošlost i možda mogli promijeniti svoju sudbinu.

lnače uspješan liječnik Elliot Cooper koji boluje od neizlječive bolesti dobiti će tu priliku... Hoćeš li biti tu? Za naše uzdisaje o prošlosti. koje smo želeli, o kojima smo sanjali.

POVEZANE KNJIGE