Selo u kojem je živio Nijemac

Selo u kojem je živio Nijemac - Sansal, Boualem | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sansal, Boualem
DIMENZIJA
3,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Selo u kojem je živio Nijemac.pdf
ISBN
7592147659156

OPIS

Pripovjedači su dva brata čija je majka Alžirka, a otac Nijemac. Odrasli su u pariškom predgrađu kod očevog prijatelja, alžirskog imigranta, anjihovi roditelji su ostali živjeti u selu Aín Deb, blizu Setifa. Godine 1994. GIA je izvršila pokolj nad stanovnicima Aín Deba. Bol dvojice braće zbog žalosti za izgubljenim roditeljima postaje još veći kad ih pogodi još surovije saznanje o tome ko je u stvari bio njihov otac, Nijemac koji je nosio ugledni naziv mudžahedina…

Kvaliteta gradnje je loša, kažu nam mještani. S dimnjaka na kućama u kojima nitko nikad nije živio opada žbuka ... Selo je uz grad jedno od dva osnovna tipa ljudskih naselja.

u Nantun distriktu je došlo do velikog iseljavanja pa su ga se htjeli riješiti. 5 OSOBA POGINULO Autom u kojem je živio pijan pokosio ljude u pješačkoj zoni U pravom trileru u Trieru 51-godišnji Nijemac svojim je terencom ubio najmanje petero ljudi među kojima i devetomjesečnu curicu Kako je krenulo, kaže jedan od likova, zato što su naši roditelji suviše pobožni da otvore oči, a klinci odveć naivni da bi vidjeli dalje od nosa, naselje će se uskoro pretvoriti u savršeno ustrojenu islamsku republiku. A onda ćete s njom morati ratovati da je zadržite u sadašnjim granicama. Selo u kojem je živio Nijemac : dnevnik braće Schiller Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE