Bajke za velike Hrvate

Bajke za velike Hrvate - Stojčić, Edo | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stojčić, Edo
DIMENZIJA
12,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Bajke za velike Hrvate.pdf
ISBN
4517172764407

OPIS

Riječ je o zbirci neobičnih satiričnih priča koje su od ožujka 2003. godine do ožujka 2006. godine objavljivane u astrološkom časopisu ˝Zvijezde˝. Priče koje će mnoge nasmijati do suza, imaju polazište u WC-u jedne hrvatske obitelji u kojem dominantno mjesto zauzima obična bijela okrugla stropna svjetiljka, plafonjera, u kojoj se u trenucima njenog i autorovog nadahnuća, vidi svekolika hrvatska budućnost.

2008. - "Bajke za velike Hrvate" naslov je nove, upravo tiskane knjige popularnog riječkog novinara i književnika Ede Stojčića.

stoljeću. Uvjerava nas se kako je Draško od ranog djetinjstva neustrašivi borac za pravdu i istinu u svojem banjolučkom i republičkosrpskom okruženju. za Srbe tepsija za Hrvate protvan za moju malu obitelj izvor velike sreće u povodu prvog djetetovog rođendana jer u nju je stalo sve meso sav restani krumpir, pečena svinjetina kobasice, janjetina i pileća krilca koju smo naručili iz obližnjeg restorana i o kojoj bismo mogli pričati još danima jer to su tako velike porcije a mi smo tako ... Vojislav ( na rođenju kršten u katoličkom manastiru u Zavali kao Vjekoslav Šešelj je rođen 1954.

POVEZANE KNJIGE