Uhovid

Uhovid - Rundek, Darko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rundek, Darko
DIMENZIJA
9,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Uhovid.pdf
ISBN
5904758004613

OPIS

Pjesme sakupljene u ovoj knjizi nastale su u zadnjoj četvrtini prošlog stoljeća. Većina od njih objavljena je na pločama grupe Haustor, osamdesetih, i mojim samostalnim albumima, devedesetih. Dio se pojavio kao songovi u predstavama, radio-dramama i filmovima, a neke su do sad neobjavljene. Darko Rundek Rundek je tip koji je oduvijek bio talentiran. Tom stazom nabasao je i na mudrost. Vjeran ZuppaDarko Rundek rođen je 1956. u Zagrebu. Diplomirao je na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Između 1982. i 1991. režirao pedesetak radio-drama u Dramskom programu Radio-Zagreba i za mnoge od njih komponirao glazbu. Od 1991. godine živi i radi u Parizu. Od 1979. bio je pjevač, instrumentalist, pisac tekstova i kompozitor u grupi Haustor. Godine 1997; izdao je prvi u nizu solističkih albuma pod naslovom Apokalipso. Stihove nastale do 2000. godine objavio je u knjizi Duhovi (Durieux, 2001.).

14:42 07.03.2010 Film. Vijesti IZBOR 'OVO VRIJEĐA MOJ RAZUM' 'MA UBIJTE NAS DO KRAJA!' Ogorčenje zbog novih mjera, Dražen Biljan poručuje: 'Ukinimo ugostitelje, kaj će nam oni?' Samo su teret…' rezultata po stranici.

Naše su knjige i autori dobitnici brojnih priznanja i nagrada. Pesme sakupljene u zbirci Uhovid moćan su dokaz takvog nepristajanja, izraz konstruktivnog nihilizma koji odbacuje svaki vid prostote, banalnosti i nakaznosti, usput gradeći dosledan i celovit umetnički svet. Ovu zbirku možemo čitati i kao bedeker za bekstvo od svih oblika napadne kolektivne svesti, (avan)turistički priručnik ispisan ... Uhovid, Darko Rundek (Durieux) Pjesme sakupljene u ovoj knjizi nastale su u zadnjoj četvrtini prošlog stoljeća.

POVEZANE KNJIGE