Praktični vodič u sjećanja na prošle živote

Praktični vodič u sjećanja na prošle živote - Webster, Richard | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Webster, Richard
DIMENZIJA
12,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Praktični vodič u sjećanja na prošle živote.pdf
ISBN
2764291324618

OPIS

Ljudska je duša vječna, i premda fizička smrt označava kraj jednog života, ona ujedno predstavlja i prijelaz u sljedeći život. Kako bismo se lakše usredotočili na lekcije našeg trenutnog života, većina nas rađa se bez svjesnih sjećanja na ono što je bilo prije. No, u pravom trenutku, sjećanja na prošli život mogu nam biti od koristi. Ona mogu otkriti svrhu našeg života i pomoći nam da iscijelimo zadobivene rane. Svjesno prisjećanje na prošli život može vam pomoći i u čišćenju karmičkih neravnoteža i otkrivanju latentnih vještina i talenata koje ste donijeli iz prethodnih života. Budući da pojedina metoda regresije u prošli život neće uvijek funkcionirati za svakoga, Richard Webster predstavlja dvanaest različitih tehnika za istraživanje vaših prošlih života, koje uključuju snivanje prošlih života, gledanje u kristalnu kuglu, hipnotičke regresije koje možete izvesti sami ili s partnerom, i istraživanje akaša zapisa. Bilo da tražite oslobađanje od starih traumatskih iskustava koja vam u ovom životu utječu na zdravlje i sreću, ili vas jednostavno zanima tko ste bili tijekom proteklih razdoblja, ovaj praktični vodič sadrži sve što vam je potrebno da istražite prošlost svoje duše. Richard Webster (Novi Zeland) je hipnoterapeut i učitelj koji putuje svijetom držeći predavanja i radionice o temama povezanim uz psihu. Napisao je više od trideset knjiga, uključujući i Soul Mates: Relationships Across Time (Srodne duše: Veze tijekom mnogih života).

Pretraži ≡ Prijavi se na Nalog ≡ Registracija ≡ Besplatna dostava ≡ Gde se nalazimo ≡ Tražim knjigu ≡ Prva izdanja ... Praktični vodič u sjećanja na prošle živote. Želite li spoznati svoje prošle živote? Cijena: 130,00 kn: Dodaj u košaricu .

Odgovor se također krije u prošlom ili prošlim životima. Naši strahovi, fobije, neprihvaćanje svog identiteta i tako dalje prodire duboko u prošlost.

POVEZANE KNJIGE